Рецепт Кабачок в духовці фото

Кабачок в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Африканська кухня
Овочі , Молочні продукти , Сир , Кабачок , Пармезан
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід , На вечерю , На швидку руку , Літні
Гарячі страви , Гарніри
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 30 хв.

Уже самий розпал сезону кабачків, а значить господаркам потрібні нові рецепти з цим овочем. Ось один з них. Він про те, як приготувати кабачок в духовці. Відмінна закуска або гарнір до м'ясного.

Опис приготування:

Такі кабачки дуже смачно і зручно їсти, умочати в соус. Найбільше на додаток мені подобається часниково-вершковий соус. Це ідеальне поєднання, як і завжди кабачки з часником.

Отже, для сезону кабачків у вас з'явилося нове блюдо. Пробуйте!

  • Кабачок - 3-4 штук (або цукіні)
  • Пармезан тертий - 120 грам
  • Чебрець - 0, 5 чайних ложки
  • Орегано - 0, 5 чайних ложки
  • Базилік - 0, 5 чайних ложки
  • Часниковий порошок - 0, 25 чайних ложки
  • Сіль, перець - За смаком
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Зелень подрібнена - 2 Ст. Ложки (петрушка або інша)
кабачок в духовці - фото крок 1
З'єднайте тертий сир, всі трави, а також сіль і перець.
кабачок в духовці - фото крок 2
Молоді кабачки або цукіні наріжте вздовж на 4 частини або 8 частин в залежності від розміру плодів. Викладіть на деко, збризніть маслом і посипте сумішшю приправ.
кабачок в духовці - фото крок 3
Духовку розігрійте до 180 градусів і запечіть кабачки 15 хвилин. Для золотистої скоринки можете потримати їх в духовці ще пару хвилин.

Схожі рецепти