Рис з цукіні і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Більшість людей звикли, що рис на гарнір повинен бути розсипчастим. Але є рецепт, який змінить вашу думку. Тут протилежна текстура, яка пішла тільки на руку і підкреслила смак.
Пропоную вам прочитати про те, як приготувати рис з цукіні і сиром. Вийшло щось середнє між кашею і різотто, але інгредієнти використані незвичайні для такого рецепта. Всі продукти готується разом, тому відразу виходить потрібна консистенція. Смак виходить ніжним і вершковим.
- Мал - 1 Склянка (довгозерний )
- Курячий бульйон - 2 склянки
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Cukini - 1 штука
- Вершкове масло - 4 Ст. Ложки
- Часник - 1 зубчик
- Твердий сир - 150 грам
- Пармезан - 50 грам
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
1. У двох ложках олії обсмажте дрібно нашатковану часник і цибулю протягом 2-х хвилин.
2. Окремо промийте рис, а потім розжарити його в глибокій сковороді протягом пари хвилин, постійно помішуючи.
3. Потім влийте в сковороду бульйон. Доведіть його до кипіння, а далі кип'ятіть на середньому вогні протягом 18-ти хвилин.
4. Після до рису натріть цукіні і твердий сир. Додайте масло. На невеликому вогні підігрійте блюдо 30 секунд, постійно перемішуючи.
5. Подавайте рис з тертим пармезаном. Смачного!