Рецепт Samsung
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 40 хв.
Любіть узбецьку кухню? Тоді цей рецепт точно вам сподобається! Сьогодні я розповім, як приготувати тісто на самсу. Самса за цим рецептом виходить неймовірно смачною! приступаємо?
Опис приготування:
Тісто для самси виходить неймовірно смачним, а начинка додає соковитість. В цілому блюдо виходить ситним і відмінно підходить на обід. Рекомендую кожній господині спробувати приготувати самсу будинку. Порадуйте своїх близьких
- Фарш баранячий - 400 грам
- Борошно пшеничне - 500 грам
- Вершкове масло - 300 грам
- Цибуля ріпчаста - 3 штуки
- Яйця - 2 штуки
- Вода - 200 мілілітрів
- Зіра, сіль, перець, кунжут (чорний і білий) - по 1 Щіпка
1
Очищаємо цибулю і дрібно його рубаємо ножем. Солимо, перчім цибулею, приправляем зирой і мнемо руками, потім змішуємо з фаршем.
2
У теплій воді розчиняємо 1/2 чайної ложки солі, додаємо вершкове масло, досягла кімнатної температури, і яйце. Гарненько збиваємо все виделкою. Додаємо попередньо просіяне борошно. Важливо додавати борошно поступово, в кілька етапів. Замішуємо тісто до тих пір, поки воно не стане еластичним і м'яким.
3
Ділимо тісто на кілька частин, формуємо з них кульки і залишаємо на 30 хвилин, накриваючи рушником. Розкачуємо кожен колобок тесту в пласт. Розтоплюємо залишок вершкового масла і змащуємо їм пласт тесту тонким шаром, даємо підсохнути. Зверху викладаємо ще один пласт, чергуючи масло і тісто.
4
Звертаємо тісто в рулет, zashtipиvaya кінець, звертаємо рулет у вигляді спіралі, накриваємо плівкою і прибираємо в холодильник на одну годину. Дістаємо тісто, присипаємо рулетик борошном, розрізаємо на шматочки шириною в 1, 5-2 см і розгортаємо коржики.
5
В середину кожного коржика кладемо начинку, защипуємо краю у вигляді трикутника.
6
Деко змащуємо маслом, укладаємо самсу, яку змащуємо яйцем і посипаємо кунжутом. Відправляємо в попередньо розігріту до 200 градусів духовку і випікаємо протягом 40 хвилин.
7
Я залишаюсь один! Смачного!