Рецепт Бабка (простий рецепт) фото

Бабка (простий рецепт)
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Білоруська кухня
Борошно, М'ясо, Овочі, Субпродукти, Картопля, Яйця, Цибуля, Бекон, Сало, Молода картопля
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Пісні страви
На обід, На вечерю, Корисний обід
Випічка, Гарячі страви, Бабка

Картопляна бабка - це чудове ситне блюдо білоруської кухні. Класичний рецепт бабки - натерта картопля зі шкварками та цибулею, запечена в духовці. Я теж використовую цей простий рецепт.

Існують безліч рецептів бабки: з грибами, цибулею, м'ясом, привіт, а також з багатьма іншими продуктами. Сьогодні я розповім, як приготувати бабку (простий рецепт) з беконом і цибулею, використовуючи перевірений простий рецепт. Картопля по краях бабки стає хрустким, а середина зберігає свою креязик текстуру. А ложечка сметани прекрасно доповнить смак.

  • Картопля - 1 кілограм
  • Цибуля - 1 штука
  • Бекон - 50 грам (або підкопчене сало)
  • Сіль - 1 щіпка
  • Яйце - 1 штука
  • Борошно - 1 Чайна ложка
  • Крем - 2 Ст. Ложки
1
Почистіть цибулю і наріжте дрібними кубиками. Беконпоріжте на дрібні шматочки.
2
На рослинному маслі обсмажити цибулю і бекон до золотистого кольору.
3
Поки цибуля і бекон обсмажуються, почистіть картоплю, промийте і натріть на крупній тертці і викладіть на друшляк, щоб стекла зайва волога.
4
Коли картопля стече, додайте в нього обсмажену цибулю з беконом, борошно, сметану і яйце. Посоліть і перемішайте все до однорідності.
5
Отриманий фарш складіть у форму для запікання і відправте в розігріту до 180 градусів на 50 хвилин.

Схожі рецепти