«бабка» з картоплі в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 40 хв.
Хочу поділитися з вами дуже простим варіантом, як приготувати"бабку" з картоплі в мультиварці - ситну, апетитну і досить ощадливу. Їсти її можна в будь-який час дня, вистачить на всю сім'ю.
Опис приготування:
Це досить простий рецепт"бабки" з картоплі в мультиварці без надмірностей. При бажанні ви можете доповнити його смаженими грибами, м'ясним фаршем або зеленню, наприклад. Подавати до столу її найкраще зі сметаною або часниковим соусом.
- Картопля - 1 кілограм
- Цибулина - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Борошно - 2-3 Ст. Ложок
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
1. Очистіть і вимийте картоплю.
2. Натріть його на середній терці (можна на дрібній, тоді картопляна бабка в мультиварці в домашніх умовах буде більш однорідною за текстурою) і викладіть в глибоку миску.
3. Очистіть і подрібніть цибулю. Його додають не стільки для смаку, скільки для того, щоб картопля не потемнів.
4. Додайте цибулю, вбийте яйце. Перемішайте картопляну масу як слід.
5. Всипте трохи борошна, перемішайте. При необхідності додайте ще трохи борошна (якщо тісто здається вам рідкуватим).
6. Залишилося тільки посолити і поперчити за смаком. При бажанні ви можете доповнити цей рецепт приготування картопляної"бабки" в мультиварці свіжими або сушеними травами, а також іншими спеціями.
7. Чашу змастіть як слід рослинним маслом, викладіть в неї картопляний фарш. Утрамбуйте ложкою верх і включіть режим"Випічка" з 1 час.
8. Після за допомогою ємності для варіння на пару переверніть і підрум'яньте"бабку" з іншого боку (ще хвилин 20-30). Смачного!