Простий рецепт вівсяного печива з вівсяних пластівців
(покроковий рецепт з фото)
Домашня випічка завжди краще і смачніше магазинної. Приготуємо домашнє вівсяне печиво, воно незвично смачне і ароматне. Готувати його нескладно, а з'їдається воно миттєво. Спробуйте, вам сподобається!
А ви теж обожнюєте домашнє вівсяне печиво? Адже воно не просто шалено смачне, але і корисне. Сьогодні я розповім вам простий рецепт вівсяного печива з вівсяних пластівців. Поживна, ароматне і, напевно, найзатишніше печиво готувати дуже легко: змішав всі інгредієнти, поставив в духовку - і через малу кількість часу у вас на столі повноцінний перекус. Приготувавши один раз таке печиво, ви вже не захочете купувати його в магазині.
- Вівсяні пластівці - 2 склянки
- Вершкове масло - 100 грам
- Яйце - 2 штуки
- Заголовок для палітурки - 1 1/2 склянки (або пшеничне)
- Мед - 4 Ст. Ложки
- Ізюм - 1 Ст. Ложка
- Насіння харчового амаранту - 4 Ст. Ложки (за смаком)
Для приготування вівсяного печива нам необхідний зовсім невеликий набір продуктів.
У невеликому посуді змішаємо все сухі інгредієнти, додамо м'яке вершкове масло, мідь, родзинки або інші сухофрукти на ваш вибір і насіння амаранту (по бажанню).
Ложкою викладаємо тісто на деко, застелений фольгою, і формуємо печиво.
Відправляємо печиво в розігріту до 160-180 градусів на 10 хвилин. Але обов'язково стежте за своїм печивом.
Готове вівсяне печиво можна подавати до чаю, смачно і з молоком. Смачного!