Хрусткі печива з вівсяних пластівців і фундука
(покроковий рецепт з фото)
Домашня випічка - це завжди приголомшливо смачно. Зараз перед вами чудовий варіант, як приготувати хрусткі печива з вівсяних пластівців і фундука. Це корисний і смачний десерт до чаю для всіх!
На відміну від безлічі інших рецептів, де використовуються звичайні вівсяні пластівці, тут я рекомендую взяти ті, що не вимагають варіння, щоб печиво було більш м'яким і хрустким. Якщо під рукою є шоколадна паста, додайте трохи в тісто, буде дуже здорово, але і без неї печеньіце виходить фантастичним. Дуже раджу спробувати!
- Вершкове масло - 140 грам
- Коричневий цукор - 200 грам
- Вівсяні пластівці - 2 склянки (краще швидкого приготування)
- Борошно - 1 Склянка
- Вода - 1/3 склянки
- Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1/3 чайних ложки
- Funduk - 3/4 склянки
- Nutella - 50 грам (по бажанню)
1. Горішки підсушіть трохи на сухій сковороді. Увімкніть духовку і розігрійте її до 200 градусів.
2. У глибокій мисці з'єднайте вершкове масло (розм'якшене) з цукром і почніть збивати.
3. В окремій мисочці з'єднайте вівсяні пластівці, борошно і сіль. Перемішайте і невеликими порціями додавайте в масло з цукром.
4. Перемішайте. Вийде ось така маса.
5. Воду з'єднайте з ванільний екстрактом і вливайте тонкою цівкою, продовжуючи перемішувати.
6. В кінці додайте горіхи і шоколадну пасту, якщо використовуєте.
7. Перемішайте, викладіть тісто на деко, застелене пергаментом, і відправте в духовку. Випікайте печиво близько 15 хвилин.
8. Після остудіть на решітці і подавайте до столу. Приємного чаювання!