Рецепт Простий рецепт вівсяного печива фото

Простий рецепт вівсяного печива
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
Молочні продукти , Вівсянка , Крупи , Вершкове масло
Дієтичне харчування
На полуденок , Для дітей , Десерт , Полудень
Випічка , Солодке , Печиво
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 40 хв.

Тут я запропоную вам простий рецепт вівсяного печива. Але це не означає, що він буде повсякденним. Процес приготування, смак і зовнішній вигляд випічки трохи відрізняються від того, до цього ви звикли.

Опис приготування:

Перед подачею печиво рекомендується повністю остудити. Воно повинно добре відходити від пергаменту.

Завдяки звареного цукрового сиропу це вівсяне печиво виходить хрустким, з приємним карамельним смаком і кольором. Я просто закохалася в цю випічку.

  • Вершкове масло - 115 грам
  • Цукор коричневий - 220 грам
  • Борошно пшеничне - 2 Ст. Ложки
  • Ванільна есенція - 2 чайних ложки
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Яйця - 1 штука
  • Вівсяні пластівці - 170 грам
простий рецепт вівсяного печива - фото крок 1
Розігрійте духовку до 180 градусів. У сотейнику розтопіть масло і цукром. Цукор повинен повністю розчинитися.
простий рецепт вівсяного печива - фото крок 2
Зніміть сотейник з вогню. Вмішайте до маслу борошно, сіль і ваніль.
простий рецепт вівсяного печива - фото крок 3
Остудіть масу хвилин 10, потім додайте вівсянку і яйце, ретельно вимішайте.
простий рецепт вівсяного печива - фото крок 4
На деко з пергаментним папером викладіть ложкою майбутні печеньки, відправте запікатися на 8 хвилин.

Схожі рецепти