Простий рецепт вівсяного печива
(покроковий рецепт з фото)
Тут я запропоную вам простий рецепт вівсяного печива. Але це не означає, що він буде повсякденним. Процес приготування, смак і зовнішній вигляд випічки трохи відрізняються від того, до цього ви звикли.
Перед подачею печиво рекомендується повністю остудити. Воно повинно добре відходити від пергаменту.
Завдяки звареного цукрового сиропу це вівсяне печиво виходить хрустким, з приємним карамельним смаком і кольором. Я просто закохалася в цю випічку.
- Вершкове масло - 115 грам
- Цукор коричневий - 220 грам
- Борошно пшеничне - 2 Ст. Ложки
- Ванільна есенція - 2 чайних ложки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Яйця - 1 штука
- Вівсяні пластівці - 170 грам
Розігрійте духовку до 180 градусів. У сотейнику розтопіть масло і цукром. Цукор повинен повністю розчинитися.
Зніміть сотейник з вогню. Вмішайте до маслу борошно, сіль і ваніль.
Остудіть масу хвилин 10, потім додайте вівсянку і яйце, ретельно вимішайте.
На деко з пергаментним папером викладіть ложкою майбутні печеньки, відправте запікатися на 8 хвилин.