Простий рецепт вівсяного печива
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 40 хв.
Тут я запропоную вам простий рецепт вівсяного печива. Але це не означає, що він буде повсякденним. Процес приготування, смак і зовнішній вигляд випічки трохи відрізняються від того, до цього ви звикли.
Опис приготування:
Перед подачею печиво рекомендується повністю остудити. Воно повинно добре відходити від пергаменту.
Завдяки звареного цукрового сиропу це вівсяне печиво виходить хрустким, з приємним карамельним смаком і кольором. Я просто закохалася в цю випічку.
- Вершкове масло - 115 грам
- Цукор коричневий - 220 грам
- Борошно пшеничне - 2 Ст. Ложки
- Ванільна есенція - 2 чайних ложки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Яйця - 1 штука
- Вівсяні пластівці - 170 грам
Розігрійте духовку до 180 градусів. У сотейнику розтопіть масло і цукром. Цукор повинен повністю розчинитися.
Зніміть сотейник з вогню. Вмішайте до маслу борошно, сіль і ваніль.
Остудіть масу хвилин 10, потім додайте вівсянку і яйце, ретельно вимішайте.
На деко з пергаментним папером викладіть ложкою майбутні печеньки, відправте запікатися на 8 хвилин.