Торт із вівсяного печива без випічки
(покроковий рецепт з фото)
Хочете порадувати домочадців смачненьким? Тоді цей рецепт приготування торта з вівсяного печива без випічки я вам настійно рекомендую! Тим більше, що тут не тільки печиво, але і ягоди з суфле.
Перед вами торт з вівсяного печива без випічки власною персоною! У домашніх умовах він виходить неймовірно смачним і красивим. Як нескладно здогадатися, родзинка цього торта - в ягідної складової і "багатошаровому" ефекті. Так ось, залишайте вівсяний корж і біле суфле, а замість малини можна використовувати що завгодно, щоразу отримуючи новий торт! Бажаю удачі!
- Сир - 500 грам
- Крем - 200 грам
- Малина - 400 грам
- Желатин - 40 грам
- Вершкове масло - 160 грам
- Печиво вівсяне - 300 грам
- Цукор - 120 грам
- Желе червоне - 1 штука(1 пакетик малинового, вишневого или клубничного желе)
1. Печиво подрібнити в блендері разом з розм'якшеним вершковим маслом. Повчиться в'язка маса, її ми і розкладаємо рівномірно по формі, як корж.
2. Далі в блендері змішаємо до крему сир, сметану, цукор і приблизно 150 грамів малини. Окремо 25 грамів желатину заливаємо невеликою кількістю води і залишаємо до набрякання. Потім розчинний в 1/2 склянки води на водяній бані. Перемішуємо, поки він не розчиниться повністю, але до кипіння не доводити. Вилийте желатин в сирну масу і перемішайте.
3. Тепер прикрашаємо наше ніжне суфле ягідками і відправляємо його застигати в холодильник. Окремо розводимо желе.
4. І тільки коли біле суфле повністю схопиться, можна його заливати підготовленим желе. Нехай постоїть в холодильнику хоча б ніч, а потім його вже можна їсти!