Рецепт пасти з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Всього 20 хвилин - і у вас на столі смачний, ситний обід або вечерю для всієї родини. Є дуже простий рецепт пасти з куркою, який під силу навіть початківцю кухареві або справжньому ледареві. Спробуйте!
Паста добре поєднується з овочами, морепродуктами і будь-якими видами м'яса. Ви можете зробити таку вечерю навіть в будні всього за 20 хвилин. Блюдо варто їсти відразу ж після приготування і не зберігати його в холодильнику. Прикрасьте готову страву свіжою зеленню і насолоджуйтеся смачною і поживною їжею.
- Спагеті - 250 грам
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Куряче філе - 300 грам
- Сіль, мелений перець - За смаком
- Часник - 4 зубчики
- Сухе біле вино - 0, 5 склянки
- Лимон - 1 штука
- Петрушка - 0, 5 пучка
1. Розтопити вершкове масло і додайте до нього оливкову, куряче філе наріжте скибочками, посоліть і поперчіть з двох сторін. Обсмажте курку на суміші масел по 2-3 хвилини з кожного боку. Перекладіть м'ясо на дошку.
2. Сковороду поверніть на вогонь, додайте подрібнений часник, обсмажуйте 1 хвилину.
3. Влийте в сковороду вино і сік одного лимона, випарюйте рідина близько 2-3 хвилин до її зменшення в 2 рази.
4. Заздалегідь відваріть пасту і викладіть її в сковороду, додайте цедру лимона, 0, 5 склянки води, в якій варили пасту, подрібнену петрушку, перемішайте і викладіть курку.
5. Подавайте блюдо відразу ж після приготування.