Рецепт пасти з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Смачна і улюблена всіма паста є стравою, яке має десятки варіацій. Будь-яка людина знайде свій рецепт серед безлічі. Але завжди є класичне поєднання. Його ми і згадаємо нижче.
Пропоную вам дізнатися, як приготувати рецепт пасти з м'ясом. Його можна віднести одночасно до італійської та азіатської кухні. Якщо ви додасте томатний соус і дрібніші наріжете продукти, то страва буде виглядати по-європейськи. У мене воно зроблено більш гострим на китайський лад. У будь-якому випадку виходить смачно.
- Яловичина, м'якоть - 200 грам
- Спагеті - 180 грам
- Зелена цибуля - 60 грам
- Болгарський перець - 0, 5 штуки
- Часник - 1 зубчик
- Соєвий соус - 2 чайних ложки
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Хойсін соус - 2 Ст. Ложки
- Вода - 2 Ст. Ложки
- Чилі - 1 Чайна ложка
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
М'ясо наріжте соломкою. Змішайте соєвий соус з цукром. Приберіть м'ясо маринуватися в цю суміш на 20 хвилин. Наріжте скибочками перець і зелену цибулю.
На сковороді розігрійте масло. Обсмажте в ньому подрібнений часник для аромату. Потім додайте яловичину. Готуйте її до рум'яної скоринки. Далі внесіть перець і цибулю.
Окремо відваріть спагетті. Зробіть соус, змішавши хойсін, чилі і воду. Додайте спагетті і соус в сковороду.
Всі інгредієнти перемішайте і потримайте на вогні їх разом пару хвилин. Смачного!