Рецепт м'ясних рулетиків
(покроковий рецепт з фото)
Це дуже смачний і досить оригінальний рецепт м'ясних рулетиків. Щоб їх приготувати, вам знадобиться свіжий шматок м'яса, а також мариновані огірочки і твердий сир. Це просто і смачно!
Подавайте ці рулетки гарячими, поки сир в них залишається розплавленим. Мариновані огірочки надають страві пікантності і особливий аромат. Не забудьте і про гарнір. Підійдуть картопляне пюре, Мал, макарони. Щоб дізнатися рецепт м'ясних рулетиків, прочитайте ці поради.
- Свинина - 500 грам
- Мариновані огірки - 2-3 штук
- Сир - 100-130 грам (плавлений або твердий)
- Лимон - 1/2 штуки
- Сіль, перець - За смаком

Шматок свинячої вирізки вимийте і висушіть паперовими рушниками. М'ясо зачистите, наріжте його на шматки товщиною сім-вісім міліметрів. Відбийте м'ясо молоточком. Наріжте брусочками однакового розміру сир і солоні огірочки.

Шматки м'яса натріть сіллю і перцем, поставте їх маринуватися в холодильник на пару годин, а краще на ніч. У замариновані шматки м'яса загорніть по брусочки сиру і огірочка.

Скріпіть рулетики зубочистками або обмотайте кулінарною ниткою. Поставте на плиту сковорідку і влийте в неї рослинне масло. Потім викладіть в сковороду рулетики і обсмажте їх до рум'яної скоринки з усіх боків.

Розігрійте духовку до ста вісімдесяти градусів, поставте в неї рулетики і запікайте десять-дванадцять хвилин, щоб вони повністю пропеклися.