Рецепт Рецепт м'ясних рулетиків фото

Рецепт м'ясних рулетиків
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Свинина
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Страви з начинкою

Це дуже смачний і досить оригінальний рецепт м'ясних рулетиків. Щоб їх приготувати, вам знадобиться свіжий шматок м'яса, а також мариновані огірочки і твердий сир. Це просто і смачно!

Подавайте ці рулетки гарячими, поки сир в них залишається розплавленим. Мариновані огірочки надають страві пікантності і особливий аромат. Не забудьте і про гарнір. Підійдуть картопляне пюре, Мал, макарони. Щоб дізнатися рецепт м'ясних рулетиків, прочитайте ці поради.

  • Свинина - 500 грам
  • Мариновані огірки - 2-3 штук
  • Сир - 100-130 грам (плавлений або твердий)
  • Лимон - 1/2 штуки
  • Сіль, перець - За смаком
рецепт м'ясних рулетиків - фото крок 1
Шматок свинячої вирізки вимийте і висушіть паперовими рушниками. М'ясо зачистите, наріжте його на шматки товщиною сім-вісім міліметрів. Відбийте м'ясо молоточком. Наріжте брусочками однакового розміру сир і солоні огірочки.
рецепт м'ясних рулетиків - фото крок 2
Шматки м'яса натріть сіллю і перцем, поставте їх маринуватися в холодильник на пару годин, а краще на ніч. У замариновані шматки м'яса загорніть по брусочки сиру і огірочка.
рецепт м'ясних рулетиків - фото крок 3
Скріпіть рулетики зубочистками або обмотайте кулінарною ниткою. Поставте на плиту сковорідку і влийте в неї рослинне масло. Потім викладіть в сковороду рулетики і обсмажте їх до рум'яної скоринки з усіх боків.
рецепт м'ясних рулетиків - фото крок 4
Розігрійте духовку до ста вісімдесяти градусів, поставте в неї рулетики і запікайте десять-дванадцять хвилин, щоб вони повністю пропеклися.

Схожі рецепти