Пюре з авокадо і батата
(покроковий рецепт з фото)
Варіацій на тему пюре маса. Але деякі особливо гарні. У них ідеально поєднуються текстури і смаки. Таким прикладом є цей рецепт. Оригінальна з одного боку, а з іншого - дуже смачне.
Ознайомтеся з тим, як приготувати пюре з авокадо і батату з яйцем. Блюдо підійде для харчування дітей від 6 місяців, а також для дієтичного раціону. Ще його можна використовувати в якості діпа для закусок в холодному вигляді або намазувати на хліб. А так подавайте пюре на гарнір до тушкованого м'яса або курки.
- Благословення - 0, 5 штуки
- Авокадо - 0, 5 штуки
- Яйце - 1 штука
- Молоко або гаряча вода - 2 Ст. Ложки
1. Для початку почистіть і наріжте кубиками картоплю.
2. Потім приготуйте батат в пароварці або в каструлі на пару. Варіть його протягом 8 хвилин. В цей же час відваріть яйце круто.
3. Після цього картоплю розітріть виделкою. Додайте м'якоть авокадо.
4. Потім - тільки зварений жовток.
5. Перетворіть інгредієнти в пюре за допомогою вилки. Влейте молоко.
6. Пюре перемішайте. Якщо готуєте собі, то додайте сіль за смаком. Смачного!