Печиво з пюре батата
(покроковий рецепт з фото)
Дорослим і дітям для різноманітності звичної вже випічки хочу запропонувати цей нескладний і дуже цікавий варіант, як приготувати печиво з пюре батата. Хочете спробувати? запам'ятовуйте рецепт!
Ці печеньки з солодкою картоплею і корицею можуть бути і зовсім малесенькими, ось як в даному випадку, і побільше. Додавайте в тісто при бажанні сухофрукти, цукати, горішки тощо. Відмінна альтернатива звичному печінкою.
- Пюре батата - 1 Склянка
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Вода - 2 Ст. Ложки
- Обкладинка - 1 Чайна ложка
- Коричневий цукор - 2-3 чайних ложок
- Борошно - 1.5 склянки
1. Зваріть батат до готовності в підсоленій воді. Злийте воду, залишивши 2 ложки. Додайте рослинне масло і розімніть в пюре.
2. Додайте цукор і корицю.
3. Всипте борошно і замісіть однорідне, не дуже щільне тісто.
4. Викладіть в пакет, відріжте краєчок і відсадити тісто на деко невеликими печеньки. Надішліть в розігріту до 180 градусів духовку. Випікайте близько 15 хвилин до рум'яності.
Спробуйте печиво з пюре батата, це дійсно смачненько!
Спробуйте печиво з пюре батата, це дійсно смачненько!