Пряні скибочки батата
(покроковий рецепт з фото)
Ви вже пробували батат - солодка картопля? Батат дійсно схожий за смаком на картоплю, але набагато корисніше її. Пропоную вам приготувати пікантну закуску з запеченого батата. Просто і смачно!
Батат можна вживати в сирому, запеченому і відварному вигляді. Його додають в супи, каші та салати. З нього легко приготувати закуску. Один з варіантів я вам і розповім. Ось рецепт, як приготувати пряні скибочки батата.
- Благословення - 700 грам
- Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Часник - 2 зубчики
- Розмарин - 1 Ст. Ложка
- Перець - За смаком
Духовку дозволите на 230 ° С. Батат ретельно вимийте.
Наріжте його тонкими скибочками, розкладіть на деку для запікання в один шар. Полийте оливковою олією і соєвим соусом, посипте дрібно рубаним часником і розмарином, поперчіть за смаком.
Запікайте в духовці протягом 15 хвилин до золотистого кольору. Переверніть і запікайте ще 5 хвилин.
Смачного!