Рецепт Пряні скибочки батата фото

Пряні скибочки батата
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі , Картопля
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На швидку руку
Кількість порцій: 5
Час приготування: 25 хв.

Ви вже пробували батат - солодка картопля? Батат дійсно схожий за смаком на картоплю, але набагато корисніше її. Пропоную вам приготувати пікантну закуску з запеченого батата. Просто і смачно!

Опис приготування:

Батат можна вживати в сирому, запеченому і відварному вигляді. Його додають в супи, каші та салати. З нього легко приготувати закуску. Один з варіантів я вам і розповім. Ось рецепт, як приготувати пряні скибочки батата.


  • Благословення - 700 грам
  • Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
  • Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 2 зубчики
  • Розмарин - 1 Ст. Ложка
  • Перець - За смаком
пряні скибочки батата - фото крок 1
Духовку дозволите на 230 ° С. Батат ретельно вимийте.
пряні скибочки батата - фото крок 2
Наріжте його тонкими скибочками, розкладіть на деку для запікання в один шар. Полийте оливковою олією і соєвим соусом, посипте дрібно рубаним часником і розмарином, поперчіть за смаком.
пряні скибочки батата - фото крок 3
Запікайте в духовці протягом 15 хвилин до золотистого кольору. Переверніть і запікайте ще 5 хвилин.
пряні скибочки батата - фото крок 4
Смачного!

Схожі рецепти