Гострі курячі скибочки
(покроковий рецепт з фото)
Поділюся з вами ситним, смачним і простим рецептом гострих курячих скибочок. Спробуйте, це неймовірно смачне гаряче блюдо, яке успішно доповнить будь-який ваш гарнір! смачно, ситно і соковито!
Перед вами рецепт приготування гострих курячих скибочок, і скажу я вам, це навіть смачніше, ніж в "спеціалізованому" за частиною гострої курки ресторані швидкого харчування KFC! Курка не втрачає своїх соковитості і приголомшливого смаку. Впевнена, вам сподобається такий спосіб маринування курячої грудки. Виходить смачно, гостро і дуже соковито!
- Куряча грудка - 500 грам
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Сік лимонний - 2 Ст. Ложки
- Паприка - 1 Ст. Ложка
- Мед - 1 Чайна ложка
- Оцет винний - 2 чайних ложки
- Кмин - 0.5 чайних ложки
- Сіль - За смаком
- Часник - 2 зубчики
- Перець чилі - 1 штука
1. Промиємо курку, наріжемо її скибочками і помістимо в миску. Додамо всі інші інгредієнти (часник і перець подрібнити), перемішаємо.
2. Маринувати за часом треба чим довше, тим краще. Бажано більше двох годин, але хоча б два.
3. Тепер обсмажуємо до готовності кожен шматочок курочки.
4. От і все! викладаємо гарнір, зверху - шматочки курки (при подачі я їх порізала ще меншими скибочками), і подаємо до столу!