Рецепт Гострі курячі скибочки фото

Гострі курячі скибочки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Курка
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Поділюся з вами ситним, смачним і простим рецептом гострих курячих скибочок. Спробуйте, це неймовірно смачне гаряче блюдо, яке успішно доповнить будь-який ваш гарнір! смачно, ситно і соковито!

Перед вами рецепт приготування гострих курячих скибочок, і скажу я вам, це навіть смачніше, ніж в "спеціалізованому" за частиною гострої курки ресторані швидкого харчування KFC! Курка не втрачає своїх соковитості і приголомшливого смаку. Впевнена, вам сподобається такий спосіб маринування курячої грудки. Виходить смачно, гостро і дуже соковито!

  • Куряча грудка - 500 грам
  • Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
  • Сік лимонний - 2 Ст. Ложки
  • Паприка - 1 Ст. Ложка
  • Мед - 1 Чайна ложка
  • Оцет винний - 2 чайних ложки
  • Кмин - 0.5 чайних ложки
  • Сіль - За смаком
  • Часник - 2 зубчики
  • Перець чилі - 1 штука
гострі курячі скибочки - фото крок 1
1. Промиємо курку, наріжемо її скибочками і помістимо в миску. Додамо всі інші інгредієнти (часник і перець подрібнити), перемішаємо.
гострі курячі скибочки - фото крок 2
2. Маринувати за часом треба чим довше, тим краще. Бажано більше двох годин, але хоча б два.
гострі курячі скибочки - фото крок 3
3. Тепер обсмажуємо до готовності кожен шматочок курочки.
гострі курячі скибочки - фото крок 4
4. От і все! викладаємо гарнір, зверху - шматочки курки (при подачі я їх порізала ще меншими скибочками), і подаємо до столу!

Схожі рецепти