Пюре з авокадо
(покроковий рецепт з фото)
Хочу вам розповісти, як приготувати пюре з авокадо. Виходить відмінний варіант закуски, його можна мазати на хліб або крекери, або ж подавати в якості оригінального соусу до м'яса або гарнірів!
Такий простий рецепт пюре з авокадо, як мені здається, сподобається всім. Тим, хто любить просту їжу, це блюдо сподобається своєю простотою, а гурмани будуть задоволені найніжнішою консистенцією і приємним смаком такий закуски. Так що розповідаю, як приготувати пюре з авокадо, і сподіваюся, ви це блюдо обов'язково спробуєте і гостей почастуєте!
- Авокадо - 1 штука
- Горошок консервований - 100 грам
- Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
- Вершки - 100 мілілітрів
- Спеції - За смаком
1. Отже, авокадо очищаємо, прибираємо кісточку, перемелює в блендері до стану пюре. Я зазвичай розрізаю авокадо уздовж по кісточці, потім кожну половинку повертаю в протилежну сторону і "відкриваю" авокадо. Кісточку витягаю, врізаючи вістрі ножа в неї.
2. Додамо горошок, лимонний сік і спеції за смаком. Продовжуємо робити пюре.
3. Окремо збиваємо вершки, поки не збільшаться в обсязі. Акуратно змішаємо з овочевою масою. За потреби, на свій розсуд, ще додамо спеції.
4. Готово! Подавати рекомендую з крекерами і помідори черрі. Смачного!