Пюре з квасолі, курки і авокадо
(покроковий рецепт з фото)
Якщо у вас є маленька дитина, то ви знаєте, що пюре для нього можна зробити практично з будь-яких продуктів! Залишається тільки вибрати безпечні і смачні сполучення. Наприклад, таке як це.
Сьогодні пропоную вам дізнатися про те, як приготувати пюре з квасолі, курки і авокадо. Ситне блюдо має ніжну текстуру і масу корисних мікроелементів. Підійде навіть для самих маленьких діток. Зберігайте готову масу під щільно закритою кришкою в банку протягом пари днів.
- Куряча грудка з шкірою - 1 штука
- Квасоля стручкова - 300 грам
- Авокадо стиглий - 0, 5 штуки
- Овочевий бульйон - 240 мілілітрів
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
1. Для початку грудку змастіть маслом. Викладіть її на деко з пергаментним папером.
2. Запікайте курку 45 хвилин в духовці при 180 градусах.
3. В цей час квасоля промийте, розріжте навпіл. Збризніть маслом на деку. Запікайте овочі протягом 15-ти хвилин.
4. Потім з готової курки зніміть шкірку.
5. У блендер викладіть грудку і квасоля.
6. Потім влийте бульйон. Збийте інгредієнти в пюре.
7. Далі авокадо перетріть виделкою.
8. І в кінці авокадо перемішайте з основною масою. Пюре готове! пробуйте!