Рецепт Пюре з квасолі фото

Пюре з квасолі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Бобові, Квасоля
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Пісні страви, Рецепти для схуднення
На вечерю, На полуденок, Для дітей
Гарніри

Пропоную вам дізнатися, як приготувати пюре з квасолі, - відмінне блюдо як для прихильників здорового способу життя, так і для всіх бажаючих урізноманітнити свій раціон новим універсальним гарніром!

Сам по собі рецепт приготування пюре з квасолі відноситься до розряду простих і швидких в приготуванні страв, але тільки за уязика, що у вас вже є попередньо замочений квасоля. В іншому ж випадку, краще квасолю замочити на ніч, а вже на ранок зайнятися приготуванням смачного і корисного сніданку для всієї родини!

Як приготувати пюре з квасолі:

1. Попередньо замочену квасолю відварюємо до повного розм'якшення в злегка підсоленій воді.

2. В цей час ви якраз встигнете почистити і дрібно нарізати моркву і цибулину. Можна скористатися блендером.

3. На вогонь ставимо сковороду з рослинним маслом, і обсмажити подрібнені моркву з цибулею.

4. У сковороду також тиснемо часник, томатну пасту, сіль і перець, і обсмажити все разом.

5. Коли квасоля буде вже готова, її додаємо в сковороду, додамо трохи бульйону з каструлі, де варилася квасоля, і тушкуємо ще 10 хвилин.

6. Тепер весь вміст каструлі перекладаємо в посуд для подачі, і товчемо толкушкой.

Готово! Замість толкушки я зазвичай користуюся блендером, так консистенція виходить більш однорідною, а також люблю додавати трохи відвареної гарбуза або кукурудзяної муки, - для красивого золотистого кольору. Спробуйте і ви, сподіваюся, вам сподобається цей простий рецепт пюре з квасолі!


  • Квасоля - 1 Склянка
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
  • Часник - 2 зубчики
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
Сам по собі рецепт приготування пюре з квасолі відноситься до розряду простих і швидких в приготуванні страв, але тільки за уязика, що у вас вже є попередньо замочений квасоля. В іншому ж випадку, краще квасолю замочити на ніч, а вже на ранок зайнятися приготуванням смачного і корисного сніданку для всієї родини!

Як приготувати пюре з квасолі:

1. Попередньо замочену квасолю відварюємо до повного розм'якшення в злегка підсоленій воді.

2. В цей час ви якраз встигнете почистити і дрібно нарізати моркву і цибулину. Можна скористатися блендером.

3. На вогонь ставимо сковороду з рослинним маслом, і обсмажити подрібнені моркву з цибулею.

4. У сковороду також тиснемо часник, томатну пасту, сіль і перець, і обсмажити все разом.

5. Коли квасоля буде вже готова, її додаємо в сковороду, додамо трохи бульйону з каструлі, де варилася квасоля, і тушкуємо ще 10 хвилин.

6. Тепер весь вміст каструлі перекладаємо в посуд для подачі, і товчемо толкушкой.

Готово! Замість толкушки я зазвичай користуюся блендером, так консистенція виходить більш однорідною, а також люблю додавати трохи відвареної гарбуза або кукурудзяної муки, - для красивого золотистого кольору. Спробуйте і ви, сподіваюся, вам сподобається цей простий рецепт пюре з квасолі!

Схожі рецепти