Пюре з квасолі
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам дізнатися, як приготувати пюре з квасолі, - відмінне блюдо як для прихильників здорового способу життя, так і для всіх бажаючих урізноманітнити свій раціон новим універсальним гарніром!
Сам по собі рецепт приготування пюре з квасолі відноситься до розряду простих і швидких в приготуванні страв, але тільки за уязика, що у вас вже є попередньо замочений квасоля. В іншому ж випадку, краще квасолю замочити на ніч, а вже на ранок зайнятися приготуванням смачного і корисного сніданку для всієї родини!
Як приготувати пюре з квасолі:
1. Попередньо замочену квасолю відварюємо до повного розм'якшення в злегка підсоленій воді.
2. В цей час ви якраз встигнете почистити і дрібно нарізати моркву і цибулину. Можна скористатися блендером.
3. На вогонь ставимо сковороду з рослинним маслом, і обсмажити подрібнені моркву з цибулею.
4. У сковороду також тиснемо часник, томатну пасту, сіль і перець, і обсмажити все разом.
5. Коли квасоля буде вже готова, її додаємо в сковороду, додамо трохи бульйону з каструлі, де варилася квасоля, і тушкуємо ще 10 хвилин.
6. Тепер весь вміст каструлі перекладаємо в посуд для подачі, і товчемо толкушкой.
Готово! Замість толкушки я зазвичай користуюся блендером, так консистенція виходить більш однорідною, а також люблю додавати трохи відвареної гарбуза або кукурудзяної муки, - для красивого золотистого кольору. Спробуйте і ви, сподіваюся, вам сподобається цей простий рецепт пюре з квасолі!
- Квасоля - 1 Склянка
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Часник - 2 зубчики
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Як приготувати пюре з квасолі:
1. Попередньо замочену квасолю відварюємо до повного розм'якшення в злегка підсоленій воді.
2. В цей час ви якраз встигнете почистити і дрібно нарізати моркву і цибулину. Можна скористатися блендером.
3. На вогонь ставимо сковороду з рослинним маслом, і обсмажити подрібнені моркву з цибулею.
4. У сковороду також тиснемо часник, томатну пасту, сіль і перець, і обсмажити все разом.
5. Коли квасоля буде вже готова, її додаємо в сковороду, додамо трохи бульйону з каструлі, де варилася квасоля, і тушкуємо ще 10 хвилин.
6. Тепер весь вміст каструлі перекладаємо в посуд для подачі, і товчемо толкушкой.
Готово! Замість толкушки я зазвичай користуюся блендером, так консистенція виходить більш однорідною, а також люблю додавати трохи відвареної гарбуза або кукурудзяної муки, - для красивого золотистого кольору. Спробуйте і ви, сподіваюся, вам сподобається цей простий рецепт пюре з квасолі!