Суп-пюре з стручкової квасолі
(покроковий рецепт з фото)
Наближається пора свіжих овочів, саме час оновити свою кулінарну книгу новими рецептами. Пропоную на замітку варіант приготування супу-пюре з стручкової квасолі: корисно, смачно і нескладно!
Суп-пюре - це не тільки смачно, але і дуже корисно! Особливо якщо він зроблений з квасолі і цукіні. Цукіні зробить суп більш насиченим, а ось кабачок навпаки додасть ніжності. Зелень і спеції додадуть нотку пікантності. Щоб суп виходив більш густим і апетитним, раджу готувати його на бульйоні.
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Cukini - 2-3 штук (або кабачок)
- Стручкова квасоля - 1 кілограм
- Петрушка - 1 пучок
- Koriandr - 1 Ст. Ложка
- Бульйон - 1 літр (овочевий або курячий)
- Вода - 4 склянки
- Спеції - За смаком
1
Поріжте цибулю і порубати часник (можете порізати цибулю півкільцями, а часник подрібнити). У товстостінній казані або каструлі розігрійте масло оливкове і пасеруйте овочі до рум'яного кольору.
2
Цукіні або кабачок, а також квасоля рекомендую заздалегідь порізати і підготувати до готування. Кабачок я порізала кубиками, а квасоля порізала на шматочки.
Додайте порізані овочі до цибулі і часнику.
Залийте водою і бульйоном, овочі має добре накрити, але не більше.
Додайте порізані овочі до цибулі і часнику.
Залийте водою і бульйоном, овочі має добре накрити, але не більше.
3
Приправити сіллю і poperčite, доведіть до кипіння, потім зменшіть вогонь і тушкуйте хвилин 10, овочі повинні стати м'якими.
4
Додайте порізану петрушку, koriandr, спеції за смаком. Потім за допомогою блендера подрібніть овочі в пюре. Консистенцію можете регулювати, додаючи бульйон: чим більше, тим більше рідким буде суп.
5
Готовий суп-пюре з стручкової квасолі ви можете подавати з зеленню, грінками, посипавши тертим пармезаном.
Смачного!
Смачного!