Суп із стручкової квасолі
(покроковий рецепт з фото)
Легкий дієтичний супчик із стручкової квасолі і томатів. Для дієтичного столу №5 процес смаження цибулі і томатів можна пропустити, додати свіжі овочі в суп і проварити.
Для супу потрібно вимити і очистити всі овочі. Потім - порізати невеликими шматочками і зварити. Помідори і цибулю обсмажуємо до готовності на сковороді з маслом. Заправляємо суп засмажкою, часником і зеленню. Готово!
- Фасоль стручковая - 200 грам
- Помідор - 120 грам
- Картопля - 150 грам
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Зелень - 1 пучок
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка (для смаження цибулі і томатів)
Підготуємо овочі для супу.
Насамперед потрібно очистити і порізати картопля.
Доведіть воду для супу до кипіння. Додати сіль. Киньте в каструлю картоплю, варите 10 хвилин.
З помідора зніміть шкірку. Поріжте помідор, цибуля і часник.
Обсмажте спочатку до напівготовності цибулю. Додайте помідор. Протушкувати пару хвилин.
Поріжте шматочками стручкову квасолю.
Додайте в суп і варіть ще 10 хвилин.
Заправте суп цибулею і томатами, додайте часник, зелень, перець чорний мелений. Проваріть ще пару хвилин і суп готовий. Приємного!