Суп-пюре з квасолі
(покроковий рецепт з фото)
Любителям бобових і тим, хто ставиться до них скептично, пропоную цікавий рецепт - суп-пюре з квасолі. Це неймовірно смачний, пісний, легкий суп, Котрий, до того ж, дуже легко приготувати.
Це неймовірно простий у приготуванні, але дуже смачний суп-пюре з квасолі. Для його приготування можна використовувати додатково будь-які овочі, які ви любите. Головне - усікти принцип приготування, а вже з іншим проблем не буде.
- Квасоля - 300 грам
- Селера - 300 грам
- Морква - 1 штука
- Сіль - 1 щіпка
- Зіра - 1 щіпка
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
1. Рецепт приготування супу-пюре з квасолі починається з замочування квасолі на 8-10 годин у холодній воді. Потім її слід відварити в злегка підсоленій воді до готовності - близько 1.5 годин.
2. Морква вимити і очистити. Натерти на тертці або нарізати невеликими шматочками. У глибоку каструлю налити трохи рослинного масла і добре розігріти. Обсмажити в маслі моркву 3-5 хвилин.
3. У цю страву я пропоную додати селера. Помити і просушити його, нарізати невеликими шматочками. Надіслати до моркви і смажити ще 3-5 хвилин. Якщо селери під рукою не виявилося (або ви його не любите), в суп можна покласти картоплю, болгарський перець, помідор або інші овочі, які вам до смаку.
4. До овочів додати квасолю разом з водою, в якій вона варилася. Якщо відвару вийшло мало, додати ще трохи гарячої води.
5. Проварити суп 10-15 хвилин на повільному вогні. Спробувати і, за потреби, злегка посолити.
6. Зняти суп з вогню і збити блендером до стану пюре.
7. Насипати трохи зіри і ще раз збити.
У цей суп можна додати трохи вершків, тоді його слід ще раз відправити на плиту і довести до кипіння.
Легкий і смачний суп-пюре з квасолі в домашніх умовах готовий і його можна подавати до столу.
У цей суп можна додати трохи вершків, тоді його слід ще раз відправити на плиту і довести до кипіння.
Легкий і смачний суп-пюре з квасолі в домашніх умовах готовий і його можна подавати до столу.