Суп-пюре із зеленої квасолі
(покроковий рецепт з фото)
Корисна їжа повинна бути смачною! Перед вами рецепт супу-пюре, який із задоволенням буде є вся ваша сім'я. Можна використовувати свіжу або заморожену квасолю, включаючи так звану Спаржеву.
Опис приготування:
1. Зелена квасоля нам потрібна прямо зі стручками, тому постарайтеся прибрати стручки, які вже почали грубеть. Помийте квасоля і зріжте з кожного стручка хвости.
2. Картоплю помити, почистити і порізати кубиками.
3. Цибулю і часник чистимо. Razrezaem лука 4 або 8 частин.
4. Всі складові складаємо в каструлю, заливаємо водою так, щоб вона ледь покривала овочі. Варимо до готовності картоплі (12-15 хвилин).
5. Овочевий бульйон зливаємо в окрему миску. Готові овочі подрібнюємо міксером, поступово додаючи молоко.
6. Вийде дуже густе пюре. Солимо його і перчимо до смаку. Беремо злитий бульйон і розбавляємо суп-пюре до найбільш влаштовує вас консистенції.
7. Блюдо готово. Подавати його потрібно майже гарячим. Якщо ваш суп охолов, обов'язково розігрійте його!
- Квасоля зелена - 0, 5 кілограма
- Картопля - 0, 5 кілограма
- Цибуля - 1 штука (великий)
- Часник - 2-3 зубчиків
- Сіль, перець - 1 За смаком
- Молоко - 200 мілілітрів
2. Картоплю помити, почистити і порізати кубиками.
3. Цибулю і часник чистимо. Razrezaem лука 4 або 8 частин.
4. Всі складові складаємо в каструлю, заливаємо водою так, щоб вона ледь покривала овочі. Варимо до готовності картоплі (12-15 хвилин).
5. Овочевий бульйон зливаємо в окрему миску. Готові овочі подрібнюємо міксером, поступово додаючи молоко.
6. Вийде дуже густе пюре. Солимо його і перчимо до смаку. Беремо злитий бульйон і розбавляємо суп-пюре до найбільш влаштовує вас консистенції.
7. Блюдо готово. Подавати його потрібно майже гарячим. Якщо ваш суп охолов, обов'язково розігрійте його!