Суп-пюре із зеленої квасолі
(покроковий рецепт з фото)
Корисна їжа повинна бути смачною! Перед вами рецепт супу-пюре, який із задоволенням буде є вся ваша сім'я. Можна використовувати свіжу або заморожену квасолю, включаючи так звану Спаржеву.
1. Зелена квасоля нам потрібна прямо зі стручками, тому постарайтеся прибрати стручки, які вже почали грубеть. Помийте квасоля і зріжте з кожного стручка хвости.
2. Картоплю помити, почистити і порізати кубиками.
3. Цибулю і часник чистимо. Razrezaem лука 4 або 8 частин.
4. Всі складові складаємо в каструлю, заливаємо водою так, щоб вона ледь покривала овочі. Варимо до готовності картоплі (12-15 хвилин).
5. Овочевий бульйон зливаємо в окрему миску. Готові овочі подрібнюємо міксером, поступово додаючи молоко.
6. Вийде дуже густе пюре. Солимо його і перчимо до смаку. Беремо злитий бульйон і розбавляємо суп-пюре до найбільш влаштовує вас консистенції.
7. Блюдо готово. Подавати його потрібно майже гарячим. Якщо ваш суп охолов, обов'язково розігрійте його!
- Квасоля зелена - 0, 5 кілограма
- Картопля - 0, 5 кілограма
- Цибуля - 1 штука (великий)
- Часник - 2-3 зубчиків
- Сіль, перець - 1 За смаком
- Молоко - 200 мілілітрів
2. Картоплю помити, почистити і порізати кубиками.
3. Цибулю і часник чистимо. Razrezaem лука 4 або 8 частин.
4. Всі складові складаємо в каструлю, заливаємо водою так, щоб вона ледь покривала овочі. Варимо до готовності картоплі (12-15 хвилин).
5. Овочевий бульйон зливаємо в окрему миску. Готові овочі подрібнюємо міксером, поступово додаючи молоко.
6. Вийде дуже густе пюре. Солимо його і перчимо до смаку. Беремо злитий бульйон і розбавляємо суп-пюре до найбільш влаштовує вас консистенції.
7. Блюдо готово. Подавати його потрібно майже гарячим. Якщо ваш суп охолов, обов'язково розігрійте його!