Рецепт Суп-пюре із зеленої квасолі фото

Суп-пюре із зеленої квасолі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Бобові , Квасоля
Вегетаріанське харчування
На обід , Для дітей
Супи , Супи-пюре
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 45 хв.

Корисна їжа повинна бути смачною! Перед вами рецепт супу-пюре, який із задоволенням буде є вся ваша сім'я. Можна використовувати свіжу або заморожену квасолю, включаючи так звану Спаржеву.

Опис приготування:

1. Зелена квасоля нам потрібна прямо зі стручками, тому постарайтеся прибрати стручки, які вже почали грубеть. Помийте квасоля і зріжте з кожного стручка хвости.

2. Картоплю помити, почистити і порізати кубиками.

3. Цибулю і часник чистимо. Razrezaem лука 4 або 8 частин.

4. Всі складові складаємо в каструлю, заливаємо водою так, щоб вона ледь покривала овочі. Варимо до готовності картоплі (12-15 хвилин).

5. Овочевий бульйон зливаємо в окрему миску. Готові овочі подрібнюємо міксером, поступово додаючи молоко.

6. Вийде дуже густе пюре. Солимо його і перчимо до смаку. Беремо злитий бульйон і розбавляємо суп-пюре до найбільш влаштовує вас консистенції.

7. Блюдо готово. Подавати його потрібно майже гарячим. Якщо ваш суп охолов, обов'язково розігрійте його!

  • Квасоля зелена - 0, 5 кілограма
  • Картопля - 0, 5 кілограма
  • Цибуля - 1 штука (великий)
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Сіль, перець - 1 За смаком
  • Молоко - 200 мілілітрів
1. Зелена квасоля нам потрібна прямо зі стручками, тому постарайтеся прибрати стручки, які вже почали грубеть. Помийте квасоля і зріжте з кожного стручка хвости.

2. Картоплю помити, почистити і порізати кубиками.

3. Цибулю і часник чистимо. Razrezaem лука 4 або 8 частин.

4. Всі складові складаємо в каструлю, заливаємо водою так, щоб вона ледь покривала овочі. Варимо до готовності картоплі (12-15 хвилин).

5. Овочевий бульйон зливаємо в окрему миску. Готові овочі подрібнюємо міксером, поступово додаючи молоко.

6. Вийде дуже густе пюре. Солимо його і перчимо до смаку. Беремо злитий бульйон і розбавляємо суп-пюре до найбільш влаштовує вас консистенції.

7. Блюдо готово. Подавати його потрібно майже гарячим. Якщо ваш суп охолов, обов'язково розігрійте його!

Схожі рецепти