Суп із зеленої квасолі
(покроковий рецепт з фото)
Легкий і поживний крем-суп із зеленої квасолі урізноманітнює ваш раціон, адже в стручках зеленої квасолі міститься самий справжнє джерело вітамінів і корисних елементів. Загалом, рекомендую!
Зелена квасоля останнім часом набирає все більшої популярності у домогосподарок. Такий суп корисний як для дітей, так і для дорослих. Щоб потішити свою родину смачним супчиком, ось вам рецепт, як приготувати суп із зеленої квасолі.
- Зелена квасоля - 300 грам
- Картопля - 2 штуки
- Цибуля-пориста - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1
Масло розігрійте на небільшій вогні у великій каструлі, в гаряче масло закиньте нарізані цибулю-шалот, цибуля-порей і часник. Обсмажте протягом 5 хвилин або до золотистого кольору.
2
Додайте стручкову квасолю і картоплю. Додайте сіль і перець, спеції за смаком. Готуйте 5 хвилин, помішуючи час від часу.
Влийте приблизно 1 л гарячої води. Додайте бульйонний кубик і зелень петрушки. Доведіть до кипіння.
Влийте приблизно 1 л гарячої води. Додайте бульйонний кубик і зелень петрушки. Доведіть до кипіння.
3
Зробіть вогонь мінімальним, закрийте каструлю кришкою і готуйте 30 хвилин, поки овочі не стануть м'якими.
4
Коли суп приготується, збийте блендером до консистенції крем-супу. Смачного!