Лобіо із зеленої квасолі
(покроковий рецепт з фото)
Відоме грузинське блюдо в новій обробці: стручковая фасоль, томати і пряні спеції - для любителів новизни і корисних страв. Оригінальний рецепт лобіо із зеленої квасолі вашій увазі!
Навесні вже нікому, мені здається, не хочеться якихось консервів. Нарешті настає та пора, коли будь-який гурман може порадувати себе свіжими овочами та фруктами. Можна по-новому обіграти відомі рецепти. Зокрема лобіо - грузинське блюдо. Його не обов'язково робити з сухої квасолі. Для приготування лобіо із зеленої квасолі Вам потрібно взяти кілограм свіжої (не морожене) квасолі, хоча, можна і менше) Дивимося далі докладний рецепт лобіо із зеленої квасолі.
- Фасоль стручковая - 1 кілограм
- Яйця - 4 штуки
- Цибуля - 3 штуки
- Томати - 3 штуки
- Курячий бульйон - За смаком
- Спеції - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Промийте, поріжте на середні шматочки квасоля. Залийте бульйоном.
Доведіть квасоля до кипіння.
Дрібно поріжте цибулю і додайте його в квасолю. Тушкуємо на маленькому вогні хвилин 30 із закритою кришкою.
Тепер додайте (по бажанню) топлене масло.
Коли масло розтопиться, додаємо нарізані кубиками помідори.
Тушкуємо хвилин 10-15.
Тим часом, збиваємо яйця, солимо їх і перчимо. Заливаємо квасоля.
Добре все перемішайте і готуйте ще хвилин 10. Готову страву можна прикрасити дрібно посіченою зеленню. Подаємо гарячим. Смачного)