Рецепт Лобіо із зеленої квасолі фото

Лобіо із зеленої квасолі
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Грузинська кухня
Овочі , Бобові , Квасоля
Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Лобі
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Відоме грузинське блюдо в новій обробці: стручковая фасоль, томати і пряні спеції - для любителів новизни і корисних страв. Оригінальний рецепт лобіо із зеленої квасолі вашій увазі!

Опис приготування:

Навесні вже нікому, мені здається, не хочеться якихось консервів. Нарешті настає та пора, коли будь-який гурман може порадувати себе свіжими овочами та фруктами. Можна по-новому обіграти відомі рецепти. Зокрема лобіо - грузинське блюдо. Його не обов'язково робити з сухої квасолі. Для приготування лобіо із зеленої квасолі Вам потрібно взяти кілограм свіжої (не морожене) квасолі, хоча, можна і менше) Дивимося далі докладний рецепт лобіо із зеленої квасолі.

  • Фасоль стручковая - 1 кілограм
  • Яйця - 4 штуки
  • Цибуля - 3 штуки
  • Томати - 3 штуки
  • Курячий бульйон - За смаком
  • Спеції - За смаком
лобіо із зеленої квасолі - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
лобіо із зеленої квасолі - фото крок 2
Промийте, поріжте на середні шматочки квасоля. Залийте бульйоном.
лобіо із зеленої квасолі - фото крок 3
Доведіть квасоля до кипіння.
лобіо із зеленої квасолі - фото крок 4
Дрібно поріжте цибулю і додайте його в квасолю. Тушкуємо на маленькому вогні хвилин 30 із закритою кришкою.
лобіо із зеленої квасолі - фото крок 5
Тепер додайте (по бажанню) топлене масло.
лобіо із зеленої квасолі - фото крок 6
Коли масло розтопиться, додаємо нарізані кубиками помідори.
лобіо із зеленої квасолі - фото крок 7
Тушкуємо хвилин 10-15.
лобіо із зеленої квасолі - фото крок 8
Тим часом, збиваємо яйця, солимо їх і перчимо. Заливаємо квасоля.
лобіо із зеленої квасолі - фото крок 9
Добре все перемішайте і готуйте ще хвилин 10. Готову страву можна прикрасити дрібно посіченою зеленню. Подаємо гарячим. Смачного)

Схожі рецепти