Салат із зеленої квасолі з горіхами
(покроковий рецепт з фото)
Сама по собі зелена квасоля ніжна і смачна. Але іноді вона втрачається в салаті, тому хочеться підкреслити її смак. Для цього підходять горіхи. Найкраще якщо це будуть кешью або волоські.
Приготувавши салат один раз з кешью, а іншим разом з волоськими горіхами, ви отримаєте два різних смачних салату. З кешью буде виражена солодка нотка, а з волоськими салат вийде більш пікантний. Експериментуйте!
- Квасоля зелена - 140 грам
- Горіхи кешью - 70-80 грам (або волоські)
- Масло рослинне - 4-5 Ст. Ложок
- Помідори черрі - 5-6 штук
- Салатний лист - 1/2 пучка (маленький)
- Лимон - 1/2 штуки(Cedra)
- Гірчиця дижонская - 1 Чайна ложка
- Бальзамічний оцет - 1/4 чайних ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Підготуйте необхідні інгредієнти.
У глибокому салатнику потовчіть 1/2 частина від зазначеної кількості горіхів. Додайте до них гірчицю, бальзамічний оцет, рослинне масло і перемішайте.
До заправці додайте квасолю. Нарвіть довільно руками салатний лист, наріжте на четвертинки помідори. Перемішайте.
З лимона зніміть цедру і відправте в салатник. Ще раз перемішайте. Якщо необхідно додайте сіль і перець. Безпосередньо перед подачею посипте горіхами.
З лимона зніміть цедру і відправте в салатник. Ще раз перемішайте. Якщо необхідно додайте сіль і перець. Безпосередньо перед подачею посипте горіхами.
Салат готовий до подачі. Смачного!