Салат із зеленої квасолі
(покроковий рецепт з фото)
Зелена квасоля дуже універсальний продукт. З нею можна приготувати безліч смачних і корисних страв. Особливо я люблю з неї робити салати. Сьогодні я пропоную приготувати салат з грибами.
Щоб максимально зберегти вітаміни, я намагаюся мінімально піддавати квасоля термічній обробці. Якщо ж ви не любите виражену хрусткость, відваріть квасоля протягом 3 хвилин після закипання. Таке блюдо дуже добре готувати в піст.
- Фасоль стручковая - 200 грам
- Лук червоний - 1/2 штуки
- Оцет яблучний - 3 Ст. Ложки
- Мед - 2 Ст. Ложки
- Гриби мариновані - 100 грам (різані)
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Кріп - 1 пучок (маленький)
- Рослинна олія - За смаком
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Квасоля залийте окропом і залиште до повного охолодження.
Лук наріжте довільно і залийте оцтом, приправити сіллю. Залиште на 10 хвилин.
У чашу викладіть квасоля, цибуля (разом з оцтом), різані гриби, подрібнений кріп.
Заправте рослинним маслом і перцем за смаком. Перемішайте.
Смачного!