Салат із зеленої квасолі з яйцями
(покроковий рецепт з фото)
Зелена квасоля не тільки дуже корисний продукт, вона ще й дуже смачна. Я використовую її для салатів, супів, консервації. Дивіться рецепт.
Відваріть яйця, квасоля. Обсмажте цибулю. З'єднайте інгредієнти салату, заправте майонезом - і готово! Легкий і калорійний, ніжний на смак салат. Можна додати для пікантності зубчик часнику.
- Квасоля (стручковая) - 200 грам
- Яйце - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Майонез - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка (для смаження цибулі)
Підготуємо продукти для салату. Квасоля підходить не тільки свіжа, можна використовувати заморожену.
Поріжте цибулю і квасолю шматочками.
У киплячу солону воду кладемо квасоля, варимо 5-7 хвилин до м'якості.
Лук відправляємо в розігріту олію і смажимо до готовності. Солимо.
Відварюємо яйця, ріжемо кубиками.
Готову квасолю відкиньте на друшляк або сито. Злити з zhidkosti.
Збираємо салат. Складаємо все інгредієнти. Перчимо до смаку, солимо. Заправляємо майонезом.
Перемішуємо. Салат готовий, можна відразу подавати до столу або трохи охолодити в холодильнику. Приємного!