Салат з курки і квасолі
(покроковий рецепт з фото)
Любителі ситних салатів будуть мені вдячні за наступний рецепт. Адже в ньому описано, як приготувати салат з курки і квасолі. Відмінне блюдо, яке цілком може замінити собою повноцінний обід.
Поєднання ніжного філе з бобовими і свіжими огірками виявилося ідеальним. А до цього додайте ще сир. Виходить незвичайний насичений смак з цілком звичних інгредієнтів. Салат можна подавати в загальній мисці, але він буде добре виглядати і в креманках. Для свята - саме те.
- Куряче філе - 300 грам
- Квасоля червона - 400 грам (консервована)
- Твердий сир - 100 грам
- Огірок - 1 штука
- Майонез - 4 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
Промите філе відварити в підсоленій воді протягом 20-30 хвилин. Потім курку остудіть і наріжте кубиками. Помістіть їх в салатницю.
До філе додайте огірок, нарізаний соломкою.
Далі в салат додайте квасолю без рідини з банки.
Додайте в салатницю сир, натертий на крупній тертці.
Заправте салат майонезом і сіллю. Смачного!