Іберійський салат з червоної квасолі
(покроковий рецепт з фото)
Обов'язково внесіть в своє меню цей легкий, соковитий і яскравий овочевий салат. У цьому салаті без майонезу є все: червона квасоля - для ситності, помідор і маслини - для соковитості, огірок - для свіжості.
Такий салат підійде для будь-якого меню, якщо буде дієтичним, пісним або вегетаріанським. Ось швидкий рецепт, як приготувати іберійський салат з червоної квасолі. Готуйте з користю і задоволенням!
- Квасоля червона - 100 грам (консервована)
- Помідор - 4 штуки (сливка)
- Маслини - 2 Ст. Ложки (без кісточок)
- Огірок - 1 штука
- Лук червоний - 1 штука
- Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
- Сік лимонний - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Петрушка - 1 пучок
Підготуйте необхідні інгредієнти. Овочі вимийте, консервовану квасолю відкиньте на сито. Цибулю очистіть.
Лук наріжте півкільцями, огірок - скибочками, помідори - четвертинками. З'єднайте нарізані овочі, маслини і квасоля в глибокій мисці, приправити сіллю, поперчіть і перемішайте.
Полийте овочі лимонним соком, оливковою олією, додайте рубану зелень, перемішайте. Смачного!