Рецепт Іберійський салат з червоної квасолі фото

Іберійський салат з червоної квасолі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Бобові , Квасоля , Червона квасоля
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 5 хв.

Обов'язково внесіть в своє меню цей легкий, соковитий і яскравий овочевий салат. У цьому салаті без майонезу є все: червона квасоля - для ситності, помідор і маслини - для соковитості, огірок - для свіжості.

Опис приготування:

Такий салат підійде для будь-якого меню, якщо буде дієтичним, пісним або вегетаріанським. Ось швидкий рецепт, як приготувати іберійський салат з червоної квасолі. Готуйте з користю і задоволенням!

  • Квасоля червона - 100 грам (консервована)
  • Помідор - 4 штуки (сливка)
  • Маслини - 2 Ст. Ложки (без кісточок)
  • Огірок - 1 штука
  • Лук червоний - 1 штука
  • Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
  • Сік лимонний - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Петрушка - 1 пучок
іберійський салат з червоної квасолі - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти. Овочі вимийте, консервовану квасолю відкиньте на сито. Цибулю очистіть.
іберійський салат з червоної квасолі - фото крок 2
Лук наріжте півкільцями, огірок - скибочками, помідори - четвертинками. З'єднайте нарізані овочі, маслини і квасоля в глибокій мисці, приправити сіллю, поперчіть і перемішайте.
іберійський салат з червоної квасолі - фото крок 3
Полийте овочі лимонним соком, оливковою олією, додайте рубану зелень, перемішайте. Смачного!

Схожі рецепти