Салат з червоної квасолі з сирним сиром
(покроковий рецепт з фото)
Тосканський салатик, який просто не може не сподобається! аромат часнику, смак рукколи ... Він ситний і смачний, дуже рекомендую спробувати! Дивіться і запам'ятовуйте рецепт.
Зараз я розповім вам, як 10 хвилин приготувати смачний салат з червоної квасолі з сирним сиром. Нічого складного, тільки найсвіжіші продукти і консервована квасоля, все ароматно і ситно. Квасоля можна покласти і відварну, тільки заздалегідь замочіть її в холодній воді на пару годин, потім змініть воду на чисту і зваріть до м'якості. Остудіть у воді, якій вона варилася, після відкиньте на друшляк - і квасоля готова. Якщо під рукою немає лимонного соку, його можна замінити яблучним оцтом або сумішшю звичайного оцту з ложечкою апельсинового фрешу. Хай щастить!
- Квасоля - 200 грам (консервована)
- Сир - 100 грам
- Часник - 1 зубчик
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
- Сіль, перець чорний мелений - За смаком
- Оливкова олія - 25 мілілітрів
- Рукола - 50 грам
- Червона цибуля - 25 грам
1. Підготуйте продукти для салату: з квасолі зцідіть розсіл, вимийте рукколу, очистіть цибулю і часник, з половинки невеликого лимона вичавіть сік.
2. Покладіть квасоля в глибокий салатник, додайте рукколу, її потрібно порвати руками на більш маленькі шматочки для зручності поїдання. Червоний цибулю дуже дрібно поріжте і додайте в салатник. Полийте все лимонним соком.
3. Додайте сирний сир, часник подрібнений, сіль і перець чорний мелений. Заправте салат олією.
4. Перемішайте добре салат, дайте йому пару хвилин просочитися, обмінятися ароматами і смаками.
5. Смачного!