Салат з червоної квасолі з сухариками
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную дуже простий, швидкий і ситний салат, який готується з продуктів, що не вимагають самостійного приготування. Дивіться, як приготувати салат з червоної квасолі з сухариками.
Такий салат можна готувати в будь-який час року. Він поживний, ситний і дуже смачний. Можна приготувати салат з будь-якими видами сухариків (з різними приправами). Крім зазначених у рецепті продуктів можна використовувати і інші, наприклад, огірок свіжий або консервований. Головна особливість страви - це швидкість його приготування. Це відмінне рішення, якщо на порозі гості і потрібно зробити щось на швидку руку.
- Червона квасоля - 250 грам (консервована)
- Сухарики - 100 грам
- Кріп - 1 пучок
- Петрушка - 1 пучок
- Часник - 2 зубчики
- Майонез - За смаком
- Сіль - За смаком
1. Відкриваємо банку консервованої квасолі, зливаємо з неї рідину. Саму квасоля промиваємо трохи і відкидаємо на друшляк, щоб пішла зайва рідина. Перекидаємо квасоля в салатницю, туди ж відправляємо сухарики.
2. Зелень миємо й витираємо паперовим рушником, нарізаємо дрібно. Часник чистимо і пропускаємо через прес або подрібнюємо ножем, додаємо в салатницю. Все заправляємо майонезом.
3. Потім блюдо солимо і перемішуємо, ставимо салат в холодильник на 40-50 хвилин. Якщо хочете, щоб сухарики були м'якими, то тримаємо салат там довше. А якщо часу зовсім немає (або хочеться, щоб сухарики хрустіли), подаємо блюдо відразу. Смачного!