Салат з консервованої квасолі з сухариками
(покроковий рецепт з фото)
Хіба може бути в кулінарній скарбничці занадто багато страв на швидку руку? Я впевнена, що ні! Тому поспішаю запропонувати вам на замітку дуже цікавий і простий салатик на обід, вечерю або перекус.
Салатик, який буде готовий вже через 10 хвилин після початку процесу, це приголомшлива ідея для зайнятих господинь. Поспішаю поділитися з вами класним варіантом, як приготувати салат з консервованої квасолі з сухариками, кукурудзою і ковбасою. Це рецепт, в який використовуються тільки готові інгредієнти. Спробуйте обов'язково!
- Консервована квасоля - 1 штука (баночка)
- Консервована кукурудза - 1 штука (баночка)
- Цибулина - 1 штука
- Ковбаса або шинка - 150-200 грам
- Сухарики - 100 грам
- Сіль і майонез - За смаком
1. Ось такий простий і недорогий набір інгредієнтів ми будемо використовувати.
2. Тонкою соломкою наріжте ковбасу. Також можна використовувати шинку або копчену курочку, наприклад.
3. Викладіть в салатник квасоля.
4. Додайте консервовану кукурудзу.
5. Очистіть і подрібніть цибулину. Ошпарьтеокропом, щоб салат не гірчить. Обсушити цибуля і додайте до решти інгредієнтів.
6. Сухарики можна використовувати власного приготування або магазинні.
7. Залишилося заправити за смаком майонезом.
8. Акуратно перемішайте і негайно подавайте до столу. Смачного!