Салат з квасолі консервованої
(покроковий рецепт з фото)
Цей салат чудово підійде для будь-якого випадку. На сніданок або обід, на сімейну вечірку або святковий стіл, всюди він буде доречний. Багатий смаками і ситний салат безумовно сподобається всім вам.
З цього рецепта ви дізнаєтеся, як приготувати смачний і ситний салат з квасолі консервованої. Готується він легко, інгредієнти цілком доступні і недорогі. Я сподіваюся, що таке поєднання компонентів вам сподобається і такий салат ви будете готувати і в звичайний день, і до будь-якого свята.
- Квасоля консервована - 400 грам
- Оселедець пряного посолу - 300-400 грам
- Картопля - 5-6 штук
- Яйця варені - 4 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Яблуко - 1 штука (бажано кисле)
- Майонез - 3-4 Ст. Ложок
- Йогурт натуральний - 2 Ст. Ложки
- Гірчичний - 1 Ст. Ложка
- Куркума - 1-2 Щепоток
- Каєнський перець - 1 щіпка
- Суміш італійських трав - 2 щіпки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки (за смаком)
В першу чергу відваримо картопля в шкірці і яйця.
Очистимо оселедець від шкіри і кісток.
Нарізаємо оселедець кубиками і додамо пів чайної ложки оцту або ложечку лимонного соку. Перемішаємо.
Остиглий картопля очистимо й наріжемо кубиками.
Зціджуємо рідина з банки з квасолею. Додаємо квасолю до оселедця і картоплі.
Очистимо яйця від шкаралупи і нарізаємо їх кубиками.
Очищаємо яблука від шкірки і серцевини, нарізаємо кубиками. Лук очистимо і теж нарізаємо кубиками. Додаємо в салат.
Тепер додамо майонез, йогурт і гірчицю. Перемішаємо.
І, нарешті, додамо спеції за смаком. Ще раз перемішуємо і ставимо в холодильник хоча б на 1 час.
Перекладаємо в красивий салатник, можна прикрасити зеленню. Подаємо до столу.