Салат з консервованої квасолі і ковбаси
(покроковий рецепт з фото)
Існує багато варіантів приготування салату з консервованою квасолею і ковбасою, з заміною і додаванням різних інгредієнтів, але незмінною базою залишаються квасоля і сухарики.
Салат з консервованої квасолею і ковбасою - це дуже смачний і ситний салат. У рецепті всі інгредієнти не вимагають попередньої підготовки, тому салат готується дуже просто і швидко. Сухарики для салату можна вибрати з будь-яким смаком, але пам'ятайте, що від цього залежить смак салату в цілому. Наприклад, сухарики зі смаком часнику додадуть салату пікантності, зі смаком сметани і зелені - ніжності. Такий салат відмінно підійде як для святкового столу, так і урізноманітнює ваше повсякденне меню.
- Квасоля - 400 грам (консервована)
- Ковбаса - 300 грам
- Сухарики - 100 грам
- Мариновані огірки - 200 грам
- Майонез - 2 Ст. Ложки
Для приготування салату підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Квасоля добре промийте чистою водою і викладіть в тарілку.
Ковбасу наріжте невеликими шматочками і додайте до квасолі.
Далі додайте дрібно нарізані мариновані огірки.
В кінці додайте житні сухарики.
Заправте салат майонезом і добре перемішайте.
Салат з консервованої квасолею і ковбасою готовий. Смачного!