Салат з квасолі червоної
(покроковий рецепт з фото)
Я являюсь любителькою корисних і нескладних рецептів на швидку руку. І ось один з них. Він розповість, як приготувати салат з квасолі червоної, авокадо, перцю і зелені, а також із заправкою з лайма.
Поділюся одним радою: якщо авокадо м'який, то для салату ви можете нарізати його кубиком прямо в "човнику з шкірки. Для цього просто розріжте плід вздовж і дістаньте кісточку, а потім гострим ножем наріжте м'якоть. Тепер її залишиться тільки дістати за допомогою ложечки і відправити в салат.
- Квасоля червона консервована - 150 грам
- Молода кукурудза - 2-3 штук (відварена або консервована)
- Перець червоний - 2 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Шалот - 1 штука
- Сіль, перець - За смаком
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 9 Ст. Ложок
- Сік лайма - 6 Ст. Ложок
- Koriandr Svezhin - 1 пучок (кінза або петрушка)
- Авокадо - 2 штуки
Кукурудзу потрібно відокремити від качанів, перець і шалот - порізати дрібно, а часник пропустити через чеснокодавку.
Промийте квасоля і дайте їй стекти. Порубати зелень.
З'єднайте всі ці інгредієнти у великій мисці.
Вичавіть сік лайма і з'єднайте його з маслом, цукром, сіллю і перцем. Влийте в салат.
Авокадо порізати дрібними кубиками і додайте в салат в самому кінці, додайте сіль і перець, перемішайте і відразу подавайте.