Суп-пюре з картоплі з авокадо
(покроковий рецепт з фото)
Суп складається з оригінальних інгредієнтів, які відмінно поєднуються між собою і дарують вам дивовижний смак. Розповідаю, як приготувати суп-пюре з картоплі з авокадо. Зацікавилися?
Насичений за смаком і кольором супчик, у якого в'язка і приємна консистенція. Ви можете подати його гарячим або вже охолодженим. Рецепт взято з ірландської кухні, тому не дивуйтеся незвичайного поєднання інгредієнтів. Обов'язково спробуйте зробити такий самостійно.
- Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
- Цибуля - 1 штука
- Корінь селери - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Картопля (солодкий) - 1, 2 кілограма
- Курячий бульйон - 1 літр
- Обкладинка - 1 Чайна ложка
- Мускатний горіх - 1 щіпка
- Вершки - 0, 5 склянки
- Сіль, перець - За смаком
- Авокадо - 2 штуки
1. Очистіть картопля і наріжте його невеликими кубиками. Очистіть цибулю і корінь селери, цибулю наріжте крупно, а ось корінь селери ще дрібніше, ніж картоплю.
2. У каструлю покладіть вершкове масло і розтопіть його, потім викладіть підготовлені інгредієнти, а також крупно нарізані зубчики часнику, влийте бульйон і варіть близько 20-30 хвилин (до готовності овочів).
3. Вміст каструлі перекладіть в блендер або використовуйте погружной, розімніть все до стану пюре, додайте вершки і спеції. Очистіть авокадо і наріжте його шматочками. Розлийте суп по тарілках і викладіть авокадо.
4. Прикрасьте суп сушеними травами або вершками. Подавайте його гарячим до столу.