Літній суп-пюре з картоплі і цукіні
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування пікантного крем-супу, який буде доречний навіть в саму моторошну літню спеку.
Овочеві крем-супи влітку це відмінний вихід, якщо ваші домашні не відрізняються в спеку звірячим апетитом. Велика кількість овочів і корисний курячий бульйон, а також приємна креязик текстура обов'язково сподобаються всім, кого ви почастуєте цим супом з картоплі і цукіні.
- Вершкового масла - 2 Ст. Ложки
- Банка консервованого гострого зеленого перцю can - 1 штука
- Часнику - 1 зубчик
- kartofelina - 1 штука
- Кабачок цукіні - 1 штука
- Курячого бульйону - 3½ Склянок
- Чорного перцю - 1/4 Ст. Ложки
- Соку лайма - 1 Ст. Ложка
1. Картоплю почистити і порізати на кубики величиною 1 см. Цукіні помити і порізати кільцями товщиною в 1 см.
2. У великій каструлі на середньому вогні розплавити вершкове масло. Додати подрібнений зелений чилі, мелений часник, картоплю і цукіні. Варити, помішуючи, близько 2 хвилин.
3. У суміш додати бульйон і чорний перець (любителі гострих супів можуть також додати дрібку червоного меленого перцю). Довести суміш до кипіння. Накрити кришкою і варити на дуже повільному вогні не менше 15 хвилин, коли овочі стануть м'якими.
4. Суп трохи остудити і перелити в блендер. Збити масу до стану однорідного пюре.
5. Розлити готовий суп-пюре по тарілках, при бажанні додати сік лайма і сіль за смаком, і подавати до столу з зеленню і грінками.