Рецепт Суп-пюре з картоплі фото

Суп-пюре з картоплі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі , Картопля
Вегетаріанське харчування
На обід , На швидку руку
Супи , Супи-пюре
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Не визначились, що зварити на обід? А як вам ідея апетитного і ніжного картопляного супчика? якщо підходить, тоді запам'ятовуйте цей нескладний, цікавий і смачненький рецепт!

Опис приготування:

Це досить незвичайний рецепт з яким, зізнаюся відразу, доведеться трохи повозитися. Але результатом, я впевнена, ви залишитеся задоволені. Перед подачею такий супчик можна доповнити беконом, зеленню або сиром, наприклад. Отже, давайте розбиратися, як приготувати суп-пюре з картоплі.

  • Картопля - 6-7 штук
  • Бекон - 6-7 скибочок
  • Цибулина - 1 штука
  • Стебло селери - 1-2 штук
  • Курячий бульйон - 1-1.5 L
  • Вершки - 50 мілілітрів
  • Сіль і перець - За смаком
суп-пюре з картоплі - фото крок 1
1. Картопля вимийте, обсушити, викладіть на деко і відправте в розігріту до 180 градусів духовку. Запікайте хвилин 50 до м'якості (час залежить від розміру картоплі).
суп-пюре з картоплі - фото крок 2
2. У каструлю викладіть нарізану бекон і обсмажте до рум'яності. Потім викладіть на тарілку.
суп-пюре з картоплі - фото крок 3
3. Надішліть в каструлю подрібнену цибулю і селеру, обсмажте до м'якості.
суп-пюре з картоплі - фото крок 4
4. Готову картоплю трохи остудіть, очистіть і викладіть м'якоть в каструлю.
суп-пюре з картоплі - фото крок 5
5. За допомогою толкушки або блендера подрібніть овочі в пюре, додавши бульйон. Доведіть до кипіння, додайте сіль, перець. Проваріть пару хвилин, влийте вершки і через хвилину зніміть з вогню. Подавайте до столу з беконом.

Схожі рецепти