Суп-пюре з картоплі
(покроковий рецепт з фото)
Не визначились, що зварити на обід? А як вам ідея апетитного і ніжного картопляного супчика? якщо підходить, тоді запам'ятовуйте цей нескладний, цікавий і смачненький рецепт!
Це досить незвичайний рецепт з яким, зізнаюся відразу, доведеться трохи повозитися. Але результатом, я впевнена, ви залишитеся задоволені. Перед подачею такий супчик можна доповнити беконом, зеленню або сиром, наприклад. Отже, давайте розбиратися, як приготувати суп-пюре з картоплі.
- Картопля - 6-7 штук
- Бекон - 6-7 скибочок
- Цибулина - 1 штука
- Стебло селери - 1-2 штук
- Курячий бульйон - 1-1.5 L
- Вершки - 50 мілілітрів
- Сіль і перець - За смаком
1. Картопля вимийте, обсушити, викладіть на деко і відправте в розігріту до 180 градусів духовку. Запікайте хвилин 50 до м'якості (час залежить від розміру картоплі).
2. У каструлю викладіть нарізану бекон і обсмажте до рум'яності. Потім викладіть на тарілку.
3. Надішліть в каструлю подрібнену цибулю і селеру, обсмажте до м'якості.
4. Готову картоплю трохи остудіть, очистіть і викладіть м'якоть в каструлю.
5. За допомогою толкушки або блендера подрібніть овочі в пюре, додавши бульйон. Доведіть до кипіння, додайте сіль, перець. Проваріть пару хвилин, влийте вершки і через хвилину зніміть з вогню. Подавайте до столу з беконом.