Пророслі паростки квасолі
(покроковий рецепт з фото)
До вашої уваги - рецепт приготування пророслих паростків квасолі. Я вам розповім, яка квасоля для цього підходить і як проростити її в домашніх умовах!
Розповім, як приготувати пророслі паростки квасолі в домашніх умовах. Впевнена, вам сподобається! Це відмінне блюдо сироедческой кухні, я частенько експериментую з пророщуванням різних злакових і маша. Хочу застерегти - не намагайтеся заощадити і підмінити цю квасолю звичайної білої.
- Квасоля індійська Маш - 100 грам
1
1. Беремо глибоку і широку миску, по центру встановимо миску поменше, з отворами. Можна використовувати друшляк або сито.
2
2. Нашу миску з отворами застилає марлею і викладаємо промитий маш.
3
3. А тепер заливаємо маш водою з верхом і залишимо на 2-3 годину. Кожен 3 години підливаємо потроху воду.
4
4. Через 8-10 годин необхідно промити квасолю і злити надлишки води. Після цього залишити маш проростати подалі від прямих сонячних променів. Перші паростки почнуть з'являтися вже через добу!
5
5. Можна їх ростити пару днів, щоб вони стали довшими, а можна їсти відразу!