Привіт «Флоренція»
(покроковий рецепт з фото)
Салат дуже смачний і простий у приготуванні. Є кілька варіантів приготування "флоренції", з ковбасою або куркою. Сьогодні пропоную рецепт з відвареною курятиною і солоним огірочком.
Морква по-корейськи додає салату пікантності і апетитний аромат. Заправити салат можна майонезом або соусом, приготованим на основі сметани і гірчиці. Сіль додавайте до смаку, якщо морквина недостатньо гостра, салат можна додатково поперчити.
- Куряче філе - 250-300 грам
- Яйця - 2-3 штук
- Огірки солені - 2 штуки
- Морква по-корейськи - 100 грам
- Сир - 30 грам
- Крем - 150 грам
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Цибуля зелена - За смаком
Відварну курку ріжемо поперек волокон і висипаємо в миску.
Додаємо в салат морква по-корейськи.
Солоні огірочки ріжемо кубиками і висипаємо в миску до решти інгредієнтів.
Готовий салат посипаємо нарізаною зеленою цибулею і подаємо до столу. Смачного!