Рецепт Привіт «Флоренція» фото

Привіт «Флоренція»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Салат дуже смачний і простий у приготуванні. Є кілька варіантів приготування"Флоренції" , з ковбасою або куркою. Сьогодні пропоную рецепт з відвареною курятиною і солоним огірочком.

Опис приготування:

Морква по-корейськи додає салату пікантності і апетитний аромат. Заправити салат можна майонезом або соусом, приготованим на основі сметани і гірчиці. Сіль додавайте до смаку, якщо морквина недостатньо гостра, салат можна додатково поперчити.

  • Куряче філе - 250-300 грам
  • Яйця - 2-3 штук
  • Огірки солені - 2 штуки
  • Морква по-корейськи - 100 грам
  • Сир - 30 грам
  • Крем - 150 грам
  • Гірчичний - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Цибуля зелена - За смаком
CALAT & Quot; Флоренція
Підготуємо інгредієнти. Куряче філе і яйця відварюємо заздалегідь.
CALAT & Quot; Флоренція
Відварну курку ріжемо поперек волокон і висипаємо в миску.
CALAT & Quot; Флоренція
Додаємо нарізані невеликими шматочками варені яйця.
CALAT & Quot; Флоренція
Додаємо в салат морква по-корейськи.
CALAT & Quot; Флоренція
Додаємо подрібнений сир.
CALAT & Quot; Флоренція
Солоні огірочки ріжемо кубиками і висипаємо в миску до решти інгредієнтів.
CALAT & Quot; Флоренція
Для заправки використовуємо сметану з гірчицею і сіллю. Все перемішуємо.
CALAT & Quot; Флоренція
Готовий салат посипаємо нарізаною зеленою цибулею і подаємо до столу. Смачного!

Схожі рецепти