Привіт «Альпійський»
(покроковий рецепт з фото)
Чудовий салат: нескладний, ситний і смачний! Поєднання м'яса і грибів з маринованим огірочком - це класика, яка зазвичай подобається всім. Рекомендую!
Покажу, як приготувати салат "альпійський" . Картопля найкраще зварити заздалегідь, тоді він встигне добре охолонути. Що стосується м'яса, то в даному випадку яловичина смажена, але можна спробувати і запекти її, наприклад. Люблю салат за універсальність! Його можна подати як в будній день, так і на святковий обід або вечерю.
- Картопля - 2 штуки
- Маринований огірок - 1 штука
- Гриби мариновані - 100 грам (опеньки)
- Яловичина - 200 грам
- Сіль, перець, майонез, зелень - За смаком
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
1
Картопля вимийте і відваріть в шкірці. Потім остудіть, очистіть і наріжте тонкими брусочками.
2
М'ясо вимийте, наріжте шматочками. Викладіть на сковороду з розігрітим маслом. В процесі посоліть і поперчіть за смаком. Можна додати трохи соєвого соусу. Смажте до готовності на середньому вогні.
3
Обсушити трохи грибочки, наріжте огірочок.
4
Приступимо до оформлення салату. На дно тарілки викладіть картоплю. Додати сіль, промажьте майонезом.
5
Наступними шарами викладіть огірок, грибочки, яловичину, свіжу зелень. Салат готовий, смачного!