Рецепт Привіт «Альпійський» фото

Привіт «Альпійський»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Грецька кухня
М'ясо, Яловичина
Рецепти без шкоди
На обід, На вечерю, На полуденок
Салати

Чудовий салат: нескладний, ситний і смачний! Поєднання м'яса і грибів з маринованим огірочком - це класика, яка зазвичай подобається всім. Рекомендую!

Покажу, як приготувати салат "альпійський" . Картопля найкраще зварити заздалегідь, тоді він встигне добре охолонути. Що стосується м'яса, то в даному випадку яловичина смажена, але можна спробувати і запекти її, наприклад. Люблю салат за універсальність! Його можна подати як в будній день, так і на святковий обід або вечерю.

  • Картопля - 2 штуки
  • Маринований огірок - 1 штука
  • Гриби мариновані - 100 грам (опеньки)
  • Яловичина - 200 грам
  • Сіль, перець, майонез, зелень - За смаком
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
1
Картопля вимийте і відваріть в шкірці. Потім остудіть, очистіть і наріжте тонкими брусочками.
2
М'ясо вимийте, наріжте шматочками. Викладіть на сковороду з розігрітим маслом. В процесі посоліть і поперчіть за смаком. Можна додати трохи соєвого соусу. Смажте до готовності на середньому вогні.
3
Обсушити трохи грибочки, наріжте огірочок.
4
Приступимо до оформлення салату. На дно тарілки викладіть картоплю. Додати сіль, промажьте майонезом.
5
Наступними шарами викладіть огірок, грибочки, яловичину, свіжу зелень. Салат готовий, смачного!

Схожі рецепти