Рецепт Привіт «Гранатовий браслет» фото

Привіт «Гранатовий браслет»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Буряк, Овочі, Птах, Фрукти, Картопля, Курка, Куряче філе, Морква, Гранат
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл, День народження, 8 березня
Салати, Салат Гранатовий браслет

Якщо ви готові дивувати і підкорювати за допомогою кулінарії, вам неодмінно потрібно дізнатися, як приготувати салат "гранатовий браслет" . Стиглий гранат в поєднанні з курочкою, овочами і горіхами творить чудеса!

Безсумнівно, головною фішкою даного салату є його бездоганна форма, нагадує браслет. У традиційному рецепті овочі варяться у воді, я ж вважаю за краще їх запікати. Мені здається, що в такому вигляді салат виходить більш вдалим, а інгредієнти соковитіше. Вдалого приготування!

  • Куряче філе - 300 грам
  • Картопля - 200 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Горіх грецький - 50 грам
  • Гранат - 1 штука
  • Майонез - 100 грам
  • Оцет винний червоний - 50 мілілітрів
  • Чебрець - За смаком
  • Розмарин - За смаком
  • Буряк - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
салат
Ретельно промийте буряк і картопля, морква. Кладемо овочі на лист фольги, присипаємо розмарином і чебрецем, скроплюємо маслом.
салат
Щільно обертаємо овочі фольгою і кладемо на деко. Запікаємо в духовці 50 хвилин, температура - 180 градусів.
салат
Подрібнюємо цибулю. Заливаємо його винним оцтом і залишаємо маринуватися на 1 час.
салат
Курячі грудки промийте та висушіть. Потім полийте трохи маслом і присипте сіллю і перцем.
салат
Обсмажте грудку на рослинному маслі по 5 хвилин з кожного боку.
салат
З'єднуємо майонез з пропущеним через прес часником.
салат
Обмащуємо майонезной сумішшю обсмажену курочку. Ми залишаємо на півгодини.
салат
Нарізаємо куряче м'ясо невеликими кубиками.
салат
Починаємо збирати салат. По центру широкого страви встановіть кулінарне кільце (стакан / вазу). Запечена картопля очистіть і натріть на тертці. Акуратним рівним шаром викладаємо картопля навколо кільця.
салат
Змащуємо картопляний шар майонезом. Тепер викладаємо шар з курки і маринованої цибулі + ще трохи майонезу.
салат
Наступним шаром викладаємо тертий буряк. Змащуємо майонезом і додаємо очищені подрібнені горіхи. Після чого викладаємо шар моркви, потім - майонез.
салат
Залишилося лише прикрасити салат по всьому периметру зернами очищеного граната. Перед подачею на стіл відправляємо салат в холодильник для просочення на кілька годин. Смачного!

Схожі рецепти