Гранатовий браслет рецепт класичний
(покроковий рецепт з фото)
Окрасою кожного святкового столу може стати салат «Гранатовий браслет». Це дуже незвичайне і красиве блюдо. Ваша сім'я буде їсти з великим задоволенням. Покажу вам класичний рецепт.
Сьогодні розповім вам і покажу, як приготувати «Гранатовий браслет» (рецепт класичний). Салат дуже смачний, він красиво виглядає на святковому столі. Коли нагрянуть неждані гості, цей салат можна приготувати дуже швидко.
Спробуйте приготувати. Удачі вам!
- Куряче філе - 200 грам
- Яйце - 3 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Масло рослинне - 20 мілілітрів
- Картопля відварна в мундирі - 4 штуки
- Буряк відварна - 3 штуки
- Морква відварна - 2 штуки
- Грецькі горіхи - 2 Ст. Ложки
- Майонез - 200 грам
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Натріть на крупній тертці очищену картоплю, морква, буряк і яйця. Куряче філе наріжте кубиками. Цибуля потрібно нарізати і обсмажити на олії. Далі потрібно подрібнити горіхи, з граната витягти зернятка. Візьміть тарілку, в центрі помістіть стакан. І тепер навколо склянки викладайте інгредієнти.
Спочатку викладіть куряче філе.
Зверху покрийте майонезной сіткою.
Далі - шар моркви. Рівномірно її розподіліть.
Посипте горішками.
Наступний шар - картопля. Розрівняйте і утрамбуйте вилочкою, покрийте майонезом.
Знову посипте горішками.
І кладемо наступний шар - підсмажену цибулю.
Цибулевий шар покрийте яєчним шаром.
Гарненько утрамбуйте все вилочкою і покрийте майонезом. Висипати залишки горішків. Покрийте все шаром натертого буряка.
Все добре розрівняйте і покрийте майонезом. Майонез потрібно рівномірно розподілити вилочкою.
Зверху посипте салат гранатовими зернятками. Тепер залишилося акуратно вийняти стаканчик.