Рецепт Привіт «Цезар» фото

Привіт «Цезар»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо , Субпродукти , Зелень , Яйця , Бекон , Листя салату
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Салати , Салат Цезар
Кількість порцій: 3
Час приготування: 35 хв.

Не так давно мій друг поділився зі мною своїм особистим рецептом, як приготувати салат"Цезар" . Виходить дуже смачно, а все завдяки відмінній заправці з оливкового масла і вустерширського соусу.

Опис приготування:

У кулінарії слід експериментувати, щоб добитися хорошого результату. Я перепробував безліч різних"Цезарів" , але цей рецепт здався мені найбільш вдалим. Відмінна заправка ідеально доповнює листя салату складаючи гармонійну смакову композицію. Дивіться, як приготувати салат"Цезар" за моїм рецептом. Хай щастить!

  • Оливкова олія - 1/4 склянки
  • Лимон - 1/2 штуки
  • Вустерширський соус - За смаком
  • Часник - 4 зубчики
  • Яйце - 1 штука
  • Салат - 3-4 штук (листя)
  • Перець - За смаком
  • Бекон - 1 За смаком
  • Сухарики - 1 За смаком
  • Пармезан - 60 грам
салат
Часник необхідно очистити і пропустити через прес.
салат
У баночку кладемо часник, додаємо лимонний сік і гострий соус за смаком.
салат
Також додаємо яєчний жовток і оливкову олію. Трохи перчимо і енергійно перемішуємо вміст. Заправка для салату готова.
салат
Листя салату рвемо руками і вливаємо заправку. Перемішуємо.
салат
Прикрашаємо салат беконом, сухариками і тертим пармезаном. Смачного!

Схожі рецепти