Привіт «Цезар»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3
Час приготування: 35 хв.
Не так давно мій друг поділився зі мною своїм особистим рецептом, як приготувати салат"Цезар" . Виходить дуже смачно, а все завдяки відмінній заправці з оливкового масла і вустерширського соусу.
Опис приготування:
У кулінарії слід експериментувати, щоб добитися хорошого результату. Я перепробував безліч різних"Цезарів" , але цей рецепт здався мені найбільш вдалим. Відмінна заправка ідеально доповнює листя салату складаючи гармонійну смакову композицію. Дивіться, як приготувати салат"Цезар" за моїм рецептом. Хай щастить!
- Оливкова олія - 1/4 склянки
- Лимон - 1/2 штуки
- Вустерширський соус - За смаком
- Часник - 4 зубчики
- Яйце - 1 штука
- Салат - 3-4 штук (листя)
- Перець - За смаком
- Бекон - 1 За смаком
- Сухарики - 1 За смаком
- Пармезан - 60 грам
Часник необхідно очистити і пропустити через прес.
У баночку кладемо часник, додаємо лимонний сік і гострий соус за смаком.
Також додаємо яєчний жовток і оливкову олію. Трохи перчимо і енергійно перемішуємо вміст. Заправка для салату готова.
Листя салату рвемо руками і вливаємо заправку. Перемішуємо.
Прикрашаємо салат беконом, сухариками і тертим пармезаном. Смачного!