Привіт «Цезар»
(покроковий рецепт з фото)
Не так давно мій друг поділився зі мною своїм особистим рецептом, як приготувати салат "цезар" . Виходить дуже смачно, а все завдяки відмінній заправці з оливкового масла і вустерширського соусу.
У кулінарії слід експериментувати, щоб добитися хорошого результату. Я перепробував безліч різних "цезарів", але цей рецепт здався мені найбільш вдалим. Відмінна заправка ідеально доповнює листя салату складаючи гармонійну смакову композицію. Дивіться, як приготувати салат "цезар" за моїм рецептом. Хай щастить!
- Оливкова олія - 1/4 склянки
- Лимон - 1/2 штуки
- Вустерширський соус - За смаком
- Часник - 4 зубчики
- Яйце - 1 штука
- Салат - 3-4 штук (листя)
- Перець - За смаком
- Бекон - 1 За смаком
- Сухарики - 1 За смаком
- Пармезан - 60 грам
Часник необхідно очистити і пропустити через прес.
У баночку кладемо часник, додаємо лимонний сік і гострий соус за смаком.
Також додаємо яєчний жовток і оливкову олію. Трохи перчимо і енергійно перемішуємо вміст. Заправка для салату готова.
Листя салату рвемо руками і вливаємо заправку. Перемішуємо.
Прикрашаємо салат беконом, сухариками і тертим пармезаном. Смачного!