Привіт: авокадо з креветками
(покроковий рецепт з фото)
Тут я поділюся з вами простим рецептом і розповім, як приготувати салат з авокадо з креветками. Це просте і смачне блюдо для тих, хто любить легку і корисну їжу. Повторіть на своїй кухні!
Для цього салату краще використовувати суміш червоної паприки і чорного меленого перцю. Вони забезпечать приємний аромат і будуть добре виглядати на тлі ніжно-зелених овочів і ніжно-рожевих креветок.
Кедрові горішки краще попередньо обсмажити на сковороді без додавання масла, а потім вже використовувати для салату.
- Креветки свіжі - 250 грам
- Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
- Авокадо - 1 штука
- Огірок свіжий - 1 штука
- Лимон - 0, 5 штуки
- Зелень - За смаком
- Кедрові горішки - 1 Чайна ложка
У сковороді розігрійте одну столову ложку рослинної олії. Викладіть в сковороду очищені і промиті креветки, обсмажуйте їх близько двох хвилин. Потім викладіть їх на серветку, щоб прибрати зайве масло.
Зніміть з авокадо шкуруку, акуратно розріжте його на дві частини, доходячи до кісточки. Потім дістаньте кісточку і наріжте авокадо невеликими кубиками. За бажанням нарізати його можна і продовгуватими часточками.
Огірок добре вимийте і очистіть від шкірки, а потім розріжте уздовж. Якщо він великий, то з нього краще дістати насіння. Це зручно робити чайною ложкою. Пучок кропу або іншої зелені вимийте і подрібніть.
З'єднайте всі інгредієнти в салат, виклавши їх в порційні невеликі піали на листи зелені. В якості заправки використовуйте якісну оливкову олію. Приправте салат сіллю і перцем, а також соком половинки лимона. Зверху насипте кедрові горішки.