Рецепт Привіт «морський коктейль» з креветками фото

Привіт «морський коктейль» з креветками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Морепродукти
Вегетаріанське харчування, Пісні страви, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Салати

На святковий стіл або на вечерю приготуйте цей дивовижний салат "морський коктейль" з креветками в домашніх умовах. Це швидке, низькокалорійне і дуже яскраве блюдо.

Цей рецепт приготування салату "морський коктейль" з креветками підійде зайнятим господаркам, які люблять блюда корисні і смачні. Його можна урізноманітнити улюбленими овочами, а ще експериментувати з заправкою.

  • Бульйон або вода - 250 мілілітрів
  • Лавровий лист - 1-3 штук
  • Горошини перцю - 3-6 штук
  • Порей - 1 штука
  • Солодкий перець - 1 штука
  • Стебло селери - 1 штука
  • Морський коктейль - 400 грам
  • Помідори - 1-2 штук
  • Лимон - 1 штука
  • Оливкова олія - 3-5 Ст. Ложок
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
салат
1. Вимити і нарізати тонкими півкільцями цибулю-порей. Викласти його в невелику каструлю, додавши бульйон або воду. Надіслати на вогонь. Для більш інтенсивного аромату додати перець горошком, лавровий лист і інші спеції, які припадуть до смаку.
салат
2. Викласти в киплячу воду морський коктейль, без попередньої розморозки. Коли вода знову закипить, зняти каструлю з вогню і залишити під кришкою морепродукти хвилин на 10-12. Потім відкинути на друшляк. При бажанні в рецепт приготування салату "морський коктейль" з креветками можна використовувати смажені морепродукти.
салат
3. Наступним етапом можна приступити до овочів. Вимити, обсушити і очистити солодкий перець. Нарізати невеликими кубиками і відправити в салатник.
салат
4. Тонко нарізати стебло селери і невеликими шматочками помідор. Овочі в цей простий рецепт салату "морський коктейль" з креветками можна варіювати за смаком.
салат
5. Овочі з'єднати з морепродуктами (в даному випадку креветки варилися окремо і ними буде прикрашений салат при подачі). Вичавити сік лимона і змішати з оливковою олією. Посолити і поперчити салат до смаку, полити заправкою і можна подавати до столу.

Схожі рецепти