«морський салат» з креветками і кальмарами
(покроковий рецепт з фото)
Вишуканий, ніжний і дуже апетитний салатик з морепродуктами хочу вам презентувати. Вибираєте меню на святковий стіл? можливо, саме цей варіант буде вам до смаку. Рекомендую спробувати!
Ця страва для справжніх гурманів. Я пропоную вам ідею, як приготувати "морський салат" з креветками і кальмарами, доповнений червоною ікрою. Звучить приголомшливо, згодні? Трохи відвареної картоплі і яйця додадуть салатик обсяг, але зовсім не переб'ю смак. Приголомшливий рецепт!
- Тушка кальмара - 2 штуки
- Креветки - 150-200 грам
- Яйце - 2 штуки
- Картопля - 2-3 штук
- Червона ікра - 100 грам
- Майонез, сіль - За смаком
2. Кальмари очистіть від плівок і зваріть в підсоленій воді. Остудіть і наріжте тонкими смужками.
4. Очистіть картопля, наріжте його дрібними кубиками.