Рецепт Десерт «Флоренція» фото

Десерт «Флоренція»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто, Молочні продукти, Вершки
Страви без випічки
На святковий стіл
Десерти

Цей дуже відомий десерт своїй назві зобов'язаний Флоренції, так як в ній був шалено популярний. Ще можливо, що назва йому було дано через зовнішньої схожості з куполами собору.

Десерт неймовірно цікавий, м'який і заманює. Відмінно підійде для романтичної вечері, так як в ньому витає пристрасть самій Італії. Приготувати його можна не тільки на вершках, але і sиre, ідеально підійде Маскарпоне. Тепер ви готові дізнатися, як приготувати десерт "флоренція" .

  • Яйце - 4 штуки
  • Борошно - 1 Склянка
  • Цукор - 1 Склянка
  • Вершки 33% - 500 мілілітрів
  • Цукрова пудра - 100 грам
  • Шоколад - 100 грам
  • Фундук смажений - 50 грам
  • Розчинна кава - 1 Чайна ложка
  • Лікер - 1 Ст. Ложка
  • Какао - За смаком
десерт
Змастіть маслом пергамент, покрийте їм деко. Викладайте і розрівнюйте тісто. Потрібно попередньо розігріти духовку до 190 градусів. Випікайте в ній основу для нашого десерту 8 хвилин. Тісто має стати трохи золотистим.
десерт
Заповніть бісквітну основу отриманим кремом, помістіть її в холодильник. Що залишився шоколад розтопіть на водяній бані і змішайте зі вершкам. Отриману начинку викладайте в центр десерту.
десерт
Перед самою подачею потрібно перевернути блюдо і зняти плівку. Заздалегідь виріжте з паперу трикутник, з його допомогою посипте десерт какао-порошком і пудрою.

Схожі рецепти