Десерт «Флоренція»
(покроковий рецепт з фото)
Цей дуже відомий десерт своїй назві зобов'язаний Флоренції, так як в ній був шалено популярний. Ще можливо, що назва йому було дано через зовнішньої схожості з куполами собору.
Десерт неймовірно цікавий, м'який і заманює. Відмінно підійде для романтичної вечері, так як в ньому витає пристрасть самій Італії. Приготувати його можна не тільки на вершках, але і sиre, ідеально підійде Маскарпоне. Тепер ви готові дізнатися, як приготувати десерт "флоренція" .
- Яйце - 4 штуки
- Борошно - 1 Склянка
- Цукор - 1 Склянка
- Вершки 33% - 500 мілілітрів
- Цукрова пудра - 100 грам
- Шоколад - 100 грам
- Фундук смажений - 50 грам
- Розчинна кава - 1 Чайна ложка
- Лікер - 1 Ст. Ложка
- Какао - За смаком
Змастіть маслом пергамент, покрийте їм деко. Викладайте і розрівнюйте тісто. Потрібно попередньо розігріти духовку до 190 градусів. Випікайте в ній основу для нашого десерту 8 хвилин. Тісто має стати трохи золотистим.
Заповніть бісквітну основу отриманим кремом, помістіть її в холодильник. Що залишився шоколад розтопіть на водяній бані і змішайте зі вершкам. Отриману начинку викладайте в центр десерту.
Перед самою подачею потрібно перевернути блюдо і зняти плівку. Заздалегідь виріжте з паперу трикутник, з його допомогою посипте десерт какао-порошком і пудрою.