Абрикосовий десерт зі згущеним молоком
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування десерту з абрикосів, кориці, ванілі, апельсинового соку і згущеного молока.
Печені абрикоси - це дуже смачно! Я запікаю абрикоси з корицею і цукром, виходять вони дуже ароматними і доповнюю густим соусом зі згущеного молока. Почнемо готувати!
- Цукру - 1/2 склянки
- Кориці - 1/4 чайних ложки
- Абрикосів - 6 штук (розрізаних навпіл, без кісточок)
- Екстракту ванілі - 1 Чайна ложка
- Цукру - 2 Ст. Ложки
1
Для початку включіть її і залиште розігріватися до 220 градусів.
2
У невеликій мисці змішайте цукор і корицю.
3
В іншій мисці перемішайте абрикоси, ваніль і апельсиновий сік. Додайте цукрову суміш і перемішайте.
4
Викладіть абрикоси в форму для випічки шкіркою вниз. Випікайте в духовці від 15 до 20 хвилин, поки абрикоси не стануть м'якими, струшуючи форму один або два рази.
5
Тим часом приготуйте соус. У маленькій каструлі з'єднайте згущене молоко і цукор, варіть на середньому вогні, поки суміш не зменшиться вдвічі, близько 10 хвилин.
6
На тарілочку викладіть 3 половинки абрикоса і полийте виділився Абрикосівим соком з форми. Також полийте 1 столовою ложкою приготованого соусу.
7
Смачного!